Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.04.2024 00:20

Editorial


A A

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin republica asta, vorba unui mare poet român de la Chișinău, experimentală. Ceea ce, dacă este să ne gândim serios, este posibil să se întâmple că, trădarea, înalta trădare, este asumată, argument stă faptul că, lansarea alianței „Pobeda” a avut loc la Moscova și nu, așa cum ar fi fost firesc, la Chișinău, ochiului vigilent al Kremlinului nescăpându-i nici un gest al hainiților.

Ce ar fi de făcut? Complicat de dat fie și cu presupusul. Speranța ar fi ca Ucraina să reziste vreme îndelungată invaziei sălbatice, criminale, a lui Putin, obsedat de ideea fixă, psihopată, a imperiului ruso-sovietic redivivus și a creării unei… globalizări panslave pravoslavnice. Să fim bine înțeleși, este o idee fixă la care nu va renunța! Reunirea cu Patria Mamă România nu cred că este – chiar dacă mi-o doresc sincer – o soluție salvatoare în împrejurările de acum. Singura soluție - în care cred – ar fi aderarea neîntârziată a Republicii Moldova la UE și NATO.

Cu cât se întârzie acest proces – strategic, și pentru Chișinău și pentru Bruxelles, și Alianța Nord-Atlantică -, cu atât mai mult sporește înspăimântător pericolul ca acel pământ românesc înstrăinat de un monstru al istoriei, Stalin, să recadă pradă „imperiului răului”. Nu știu ce mai așteaptă și Bruxellesul, și Washingtonul, dacă nu cumva au vreo mânăreală pe sub masă (underground) cu Moscova? Ar fi, în acest caz, o altă tragedie românească! Ei bine, SOS Basarabia! Câtă vreme încă nu este prea târziu!

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
„Reziștii” nu înțeleg că sunt pe făraș...
Remco în Schepdaal
Rolul concesiilor strategice în construcția europeană
Descrețirea inovației (II)
Descrețirea inovației (I)
"La Piovra" valahă (II)
"La Piovra" valahă
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale