Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.06.2021 00:10

Schimbări la AJF Dâmbovița


A A

Richard Ștefan, cel mai tânăr președinte de comisie

Richard Ștefan, cel mai tânăr președinte de comisie

❚ „Activitatea de la comisie mi se pare că nu e foarte complicată, comparativ cu ce făceam la muncă. Am lucrat ca jurist trei ani pe litigii civile” ❚ „Vom încerca să aplicăm regulamentul, lucru care nu știu dacă se întâmpla în totalitate înainte. Nu e ușor să aplici un anumit regulament, dacă nu ai anumite cunoștințe pentru a putea să îl interpretezi” ❚ „Sunt nerăbdător să începem activitatea împreună cu ei. Nu am nicio emoție, sunt sigur că lucrurile vor merge foarte bine. Suntem oameni cu un CV în spate” ❚ „În perioada de pandemie, am ținut legătura cu cei din fotbalul județean. Am văzut că și dânșii au înțeles că lucrurile se schimbă. Sunt lucruri pe care ei ar fi trebuit să le înțeleagă de mai mult timp”

 

COSMIN SAVA


După ce a câștigat alegerile pentru postul de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru a mutat interesant în privința comisiilor. Una dintre cele mai importante din organigramă este Comisia de Disciplină și Etică, iar alegerea președintelui din cadrul acesteia a surpins mulți oameni din fotbalul dâmbovițean. Richard Ștefan (28 de ani) este cel mai tânăr președinte al unei comisii jurisdicționale din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, dar și-a propus obiective importante, pe care speră să le îndeplinească alături de colegii săi, Tinel Aldea și Vasile Dan.

„Ne-am trasat anumite obiective”

Ștefan s-a simțit onorat în momentul în care i s-a propus această poziție și este sigur că lucrurile vor merge în direcția potrivită pentru fotbalul dâmbovițean. „Pot spune că am fost onorat să fac parte dintr-o asemenea comisie, îi mulțumesc domnului președinte Ciprian Prisăcaru pentru încrederea acordată. Ce pot să le spun membrilor afiliați este că ne-am trasat anumite obiective și că ne dorim ca activitatea să fie bazată pe principii de legalitate, fair-play, să fie un nou început. Le mulțumesc colegilor mei, sunt nerăbdător să începem activitatea împreună cu ei. Nu am nicio emoție, sunt sigur că lucrurile vor merge foarte bine. Suntem oameni cu un CV în spate, chiar dacă am o anumită vârstă, am terminat anumite studii, am făcut anumite cursuri, am lucrat ca jurist trei ani pe litigii civile. Activitatea de la comisie mi se pare că nu e foarte complicată, comparativ cu ce făceam la muncă”, a transmis președintele Comisiei de Disciplină și Etică.

„Nu e ușor să aplici regulamentul”

Tânărul președinte de comisie a vorbit și despre echipa pe care o conduce și are încredere că va putea aplica corect regulamentul, sperând să beneficieze și de sprijinul membrilor afiliați. „Avem o responsabilitate față de echipe, vă asigurăm că vom aplica regulamentul ca la carte. Nu trebuie să ieșim noi în evidență, avem un regulament aprobat. Îi sfătuiesc pe membrii afiliați să îl citească, iar dacă au nelămuriri, noi le stăm la dispoziție. Colegii mei au foarte mare experiență, domnul Aldea e un om foarte priceput în statistică, un renumit jurnalist, a fost și arbitru la un nivel destul de bun, iar domnul Vasile Dan, de la Pucioasa, e observator federal, a fost conducător la mai multe echipe din județ. Sunt oameni pe care mă bazez. Sunt sigur că mă vor ajuta și vom face treabă bună. Vom încerca să aplicăm regulamentul, lucru care nu știu dacă se întâmpla în totalitate înainte. Nu e ușor să aplici un anumit regulament, dacă nu ai anumite cunoștințe pentru a putea să îl interpretezi. În perioada de pandemie, chiar am ținut legătura cu cei din fotbalul județean, am destul de mulți amici, iar primirea mea a fost una pozitivă. Am văzut că și dânșii au înțeles că lucrurile se schimbă. Sunt lucruri pe care ei ar fi trebuit să le înțeleagă de mai mult timp”.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Etapă plină în fotbalul județean
Petruța Orlea, ultimul transfer la volei
Chindia joacă mâine cu Farul
Florin Maghiran va lupta la Mondialele pe plajă
Braniștea, victorie cu Picior de Munte
CSM Târgoviște se pregătește de noul sezon
CFR Cluj rămâne pe primul loc
Pucioasa merge mai departe, e important
Dâmbovița, reprezentată bine la nivel juvenil
Sorana, calificare în optimi la Portoroz
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Caracterizări – acuze fără fond

De bună seamă că nu sunt într-atât de naiv încât să nu-mi dau seama că etichetările  vituperatoare pe care și le aruncă peste gard, dar și în piața publică, partidele, reciproc, sunt, așa de ochii lumii, pentru a impresiona pe cei mai slabi de cuget, majoritatea electoratului, și a-și croi, astfel, un drum la guvernare sau pentru a rămâne acolo, adică la Putere.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale