Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.08.2022 00:14

În Dâmbovița, au fost publicate...


A A

Rezultatele examenului de Definitivat

Ștefan Khalil


Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița a anunțat că au fost publicate notele la examenul pentru Definitivat. Potrivit inspectorului școlar general, Ileana Nicolăescu, situația la Examenul Național pentru Definitivat în învățământ, sesiunea 2022, se prezintă astfel: promovabilitate 73.63%, trei medii de 10 (arte vizuale, ed. socială, asistenta medicală). Anul trecut, promovabilitatea înainte de contestații a fost de 70.79%. Pentru a fi declarat ADMIS la Definitivat 2022, un profesor candidat trebuie să obțină media 8. „Media obținută la Definitivat 2022 se obține ca medie ponderată a notelor obținute la toate probele de examen, inclusiv proba scrisă. Cadrele didactice care promovează examenul de definitivat dobândesc titlul de profesor cu drept de practică în învățământul preuniversitar. Profesorii angajați cu contract de muncă pe o perioadă determinată, care au promovat examenul de definitivare în învățământ, li se poate asigura continuitatea pe postul didactic ocupat, prin hotărârea consiliului de administrație din unitatea de învățământ respectivă”, a transmis Ileana Nicolăescu, inspectorul școlar general.

 Totodată, persoanele care nu promovează examenul de definitivare în învățământ, pot fi angajate în sistemul național de învățământ preuniversitar numai pe perioadă determinată, cu statut de profesor debutant.  Contestațiile au fost depuse până la sfârșitul săptămânii trecute. Rezultatele finale se afișează în centrele de examen și pe titularizare.edu.ro în data de 4 august 2022.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sesiunea de toamnă a examenului de capacitate preoțească
Activitate educațională dedicată Sfântului Voievod Neagoe Basarab
Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți
Ce efecte ar putea avea premiile pentru elevii olimpici și profesorii lor
"Vârfuri, Pagini de istorie. File de monografie"
Elevii nu mai pot fi exmatriculați!
„Tezele ar putea să fie eliminate de tot din programă”
Pescuirea minunată
Infrastructură sportivă și educațională în dezvoltare la Raciu
Inspectorul școlar general, despre bursele de studii la clasa a V-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Parfum de toamnă sportivă

Multe s-au schimbat în viață și în presă, însă bucuria weekend-urilor sportive a rămas nealterată. Pentru mine, și pentru mulți pasionați ai fenomenului, finalurile de săptămână aduc frumusețea întrecerilor fotbalistice, pasionante la orice nivel. Mă bucur să văd cum sportul rege reia legături de suflet în comunitățile rurale dâmbovițene. Un sentiment de apartenență locală, ale... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale