Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.10.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Regulile devin mult mai dure

Regulile devin mult mai dure

Într-o perioadă în care pandemia face zilnic sute de victime la nivel național, orice altă activitate își pierde din importanță. Într-un moment în care ne pierdem apropiați, cunoscuți sau cunoștințe, e greu să-ți menții concentrarea în alte direcții. Și totuși, sportul merge mai departe, chit că s-au înăsprit interdicțiile, însă viitorul nu sună deloc bine.

Cu excepția cluburilor profesioniste, care dispun de bugete ceva mai importante, sportul amator și cel juvenil riscă să se blocheze din nou, într-un moment în care și-a reluat activitatea la intensitate maximă. Speriați, bulversați și chiar iritați, oamenii primesc cu tot mai multă nemulțumire hotărârile impuse la nivel național și le comentează în fel și chip. E un moment greu și pentru conducătorii de instituții, obligați să se supună legii, dar și să reziste opiniilor tot mai vocale ale celor implicați în diverse activități.

Situația este una delicată pe toate planurile, însă regulile trebuie respectate, altfel va degenera și mai urât. Până la noi ordine, sportul merge mai departe cum poate, încercând să mai câștige o etapă, două, trei... Reveniți în activitate, mulți nu concep că ea se poate închide din nou. Poate că nu va fi așa, însă regulile devin mult mai dure, iar costurile mai mari. Să fim sănătoși oameni buni!

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite
Bătaie de joc în formă continuată
Greu printre străini


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale