Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.09.2021 00:17

În județul Dâmbovița…


A A

Record de infectări în ultimele șase luni

Record de infectări în ultimele șase luni

*Totodată, de astăzi, masca de protecție este obligatorie și în spațiile deschise

 

Situație alarmantă la nivelul județului Dâmbovița privind numărul de infectări cu virusul SARS-CoV-2! Potrivit datelor centralizate de către Instituția Prefectului, în județul Dâmbovița au fost înregistrate ieri nu mai puțin de 55 de cazuri noi, fiind cel mai mare număr raportat într-o singură zi din ultimele șase luni. De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a transmis că în ultimele 7 zile au fost confirmate 211 de cazuri noi de COVID-19.

Astfel, situația epidemiologică de la nivel județean a devenit una îngrijorătoare, iar de astăzi 15.09.2021, a fost instituită regula purtării măștii de protecție în mai multe spații publice deschise. Acestea sunt: pe o rază de 50 de metri în exteriorul unităților de învățământ, târguri, bâlciuri, stații de autobuz sau autogări. Masca trebuie să fie purtată corespunzător, atât să acopere nasul și gura.

Situația la acest moment, din județul Dâmbovița, este următoarea: • Persoane testate de la începutul pandemiei: 64.550 • Persoane confirmate cu COVID-19: 23.135 (55 cazuri astăzi) • Persoane vindecate, în total: 21.963• Persoane decedate de la debutul pandemiei: 844• Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 950• Persoane aflate în carantină instituționalizată: 4 • Persoane aflate în izolare la domiciliu: 246 • Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 65 dintre care 7 persoane la ATI. • Incidența înregistrată în ultimele 14 zile, la nivel județean: 0,53. Și la nivel național a fost înregistrat un nou record în ultimele șase luni.

În urma testelor efectuate, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.939 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai înregistrat anterior un test pozitiv.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)
Tinerețea Romanței la „Crizantema de aur”
Societățile mari din Târgoviște, afectate de creșterea facturilor la energie!
Simpozion dedicat Zilei Armatei Române
„Creșterea salariului minim nu îmbunătățește cu nimic situația”
Poliția Dâmbovița, cooperare cu autoritățile din Belgia
La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (I)
Refacerea DJ 714 din zona montană!
„E o situație critică! Spitalele sunt arhipline”
300 de solicitări de testări COVID pe zi
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)

Să amintim eroica ediția a 53-a – nu este o vorbă în vânt, chiar a fost eroică! – desfășurată în plină pandemie de COVID-19, când, pentru că restricțiile erau draconice, festivalul era cât pe-aci să-și întrerupă numărătoarea, ceea ce ar fi putut duce chiar la amânarea sa sine die. Și dacă s-ar fi petrecut așa ceva, ar fi fost unii invidioși păguboși care ar fi... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale