Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.10.2021 00:17

La Târgoviște, cu unanimitate voturi pentru toate proiectele,


A A

Reabilitarea blocurilor, în tirul ședinței ordinare CLM

Reabilitarea blocurilor, în tirul ședinței ordinare CLM

*Cele mai multe proiecte reprezentau aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri de locuințe din municipiul Târgoviște

 

O ședință ordinară pașnică și însorită ca vremea de afară s-a desfășurat ieri la Consiliul Local Municipal Târgoviște! Contrele și înțepăturile politice dintre reprezentanții partidelor din Consiliul Local au fost adresate doar la nivel de glumă între  aleșii municipiului, anunțând  că va fi o ședință liniștită chiar dinainte să se așeze pe scaune. Aceștia au făcut, mai în glumă, mai în serios, haz de necaz de situația politică de la nivel național, uitând de rivalitatea creată în campania electorală de la nivel local de anul trecut.

După ce s-au întrebat și de sănătate, cei 20 de consilieri prezenți, din 21, au început să aprobe la foc automat cele 22 de proiecte de pe ordinea de zi, fără să aibă nimeni nicio nelămurire sau vreo obiecție. Cele mai multe proiecte reprezentau aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri de locuințe din municipiul Târgoviște. Blocurile pentru care au fost aprobați indicatorii tehnico-economici se află în mai multe zone ale orașului.

Acestea sunt: strada Radu Popescu, strada Mihai Popescu, strada I.C. Brătianu, strada Căpitan Stănică Ilie, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Bulevardul Libertății și strada Revoluției. Toate proiectele au trecut în unanimitate de voturi. La finalul întrunirii, viceprimarul Cătălin Rădulescu a fost ales pentru a prezida ședința de luna viitoare.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Primarul din Pucioasa critică administrația locală din Moroeni
„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”
Mihail Drugă, noul lider al grupului PNL din CJD
Președintele PNL Dâmbovița a fost coleg în școala militară cu Premierul României
PSD solicită revizuirea măsurilor de protecție a consumatorilor afectați de creșterea prețurilor la energie
Președintele PNL Dâmbovița, previziuni sumbre pentru 2022
"PSD își respectă promisiunea de a schimba radical abordarea în gestionarea pandemiei"
PRO România... în derivă!
Președintele PNL Dâmbovița exclude varianta alegerilor anticipate
,,Președintele PNL mi-a promis că o să avem prefect aici, dar nu a reușit”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Criza și liderii adevărați (II)

Dacă Ununea Europeană alegea răspunsul clasic, œSănătatea nu este de competența structurii europene, ci este abordată la nivelul fiecărui stat membruœ, o spun cu mâna pe inimă, nu cred că mai exista UE acum. Însă Uniunea Europeană și-a revenit ca boxerul din pumni.

După o ezitare, am observat cu toții un leadership european pe criza sanitară. Comisia Europeană a devenit forța mobilizatoare în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale