Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.10.2021 00:17

La Târgoviște,


A A

Reabilitarea Șoselei Găești, tot mai aproape de final

Reabilitarea Șoselei Găești, tot mai aproape de final

*Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că, cel mai probabil, până la finalul acestei luni va fi turnat stratul trei de asfalt și vor fi amenajate și 300 de locuri de parcare adiacente străzii, care vor deservii unitățile comerciale din zona respectivă

 

Lucrările de asfaltare și modernizare pe Șoseaua Găești se apropie de final, a mai rămas de turnat doar stratul trei de asfalt și amenajarea a 300 de locuri de parcare. Recent, edilul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, însoțit de întreg executivul Primăriei, a făcut o vizită de lucru la acest obiectiv de investiție unde sunt executate lucrări la cele mai importante artere rutiere de acces în oraș.

„Ne aflăm pe șoseaua Găești din Municipiul Târgoviște, principala cale de intrare în oraș a autoturismelor. Vorbim de aproximativ 3000 de autoturisme care intră în Târgoviște dimineața între ora 07:15 și 8:30. Aici, administrația locală târgovișteană derulează un proiect amplu de reabilitare a infrastructurii, reabilitare care presupune pe de o parte refacerea părții carosabile, refacerea integrală a părții carosabile. Se vor turna trei straturi de asfalt, deja a fost turnat stratul al doilea.

De asemenea refacerea trotuarelor, spațiul verde și canalizația pentru rețelele de telecomunicații. Totodată avem lucrări de preluare a apelor pluviale. Pe ceea ce înseamnă ultimul strat de asfalt, luna aceasta, până la finalul lunii va fi turnat și ultimul strat de asfalt, stratul 3, și încercăm să realizăm și cât mai multe dintre parcările adiacente străzii cu precizarea că vom avea peste 300 de locuri de parcare în această zonă care vor deservi, pe de o parte unitățile comerciale din zonă, pe de altă parte vor reprezenta și o un punct important pe ceea ce înseamnă mobilitatea urbană și transportul public în sensul că oamenii pot lăsa mașina la marginea orașului și să utilizeze transportul în comun.

Sper să reușim să convingem cât mai mulți oameni să renunțe la mașina proprie. Acesta este și un indicator pe care noi trebuie să îl atingem în cadrul proiectului de mobilitate urbană, scăderea noxelor” , a precizat primarul de la Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De mâine, până luni, 24 Ianuarie, Romanța (re)unește români de pretutindeni în Cetatea istorică a Târgoviștei
Complexul Muzeal ,,Curtea Domnească” pregătește numeroase activități pentru elevi și studenți
Casa d’ Italia revine din nou în atenția consilierilor locali târgovișteni
Integrarea copiilor cu nevoi speciale în învățământul de masă, greu de realizat?
Dificultăți la realizarea planurilor de urbanism general
Vizite de pe 3 continente la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște
Mitropolitul Nifon, membru în comisia de doctorat la Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române
Programul "Tinerețea Romanței", lansare cu ocazia Zilei Culturii Naționale
Vindecarea celor zece leproși
Infrastructura școlară, în plin proces de reabilitare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Criza și liderii adevărați (II)

Dacă Ununea Europeană alegea răspunsul clasic, œSănătatea nu este de competența structurii europene, ci este abordată la nivelul fiecărui stat membruœ, o spun cu mâna pe inimă, nu cred că mai exista UE acum. Însă Uniunea Europeană și-a revenit ca boxerul din pumni.

După o ezitare, am observat cu toții un leadership european pe criza sanitară. Comisia Europeană a devenit forța mobilizatoare în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale