Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.08.2023 00:15

Ieri, echipa Teatrului „Tony Bulandra” Târgoviște și-a luat…


A A

Rămas bun de la marele coregraf Hugo Wolff

Rămas bun de la marele coregraf Hugo Wolff

*„A fost alături de mine în acest teatru încă de la început și în numele lui vă rog să susțineți acest teatru, pentru că în felul acesta va rămâne viu… Te iubim Hugo cum ne-ai iubit și tu. Dumnezeu să te odihnească!”, a transmis cu lacrimi în ochi managerul Teatrului „Tony Bulandra” Târgoviște, regizorul Mihai Constantin Ranin.

 

 

Violeta Stanciu


Marele artist, coregraf, regizor și dansator HUGO WOLFF nu mai este printre noi! Ieri, conducerea  Teatrului „Tony Bulandra” Târgoviște, actorii, prietenii și toți cei care l-au cunoscut  pe  HUGO WOLFF s-au reunit în Sala Mare a instituției teatrale pentru a-i aduce un ultim omagiu și a-și lua rămas bun de la mare coregraf care a plecat mult prea devreme într-o altă lume, poate mai bună. Ușile Teatrului ,,Tony Bulandra’’ au fost deschise tuturor celor care l-au apreciat și iubit, pentru un ultim rând de aplauze. Evita, Argonautas, Frida, Carmen, Romeo si Julieta, Giordano Bruno sunt doar câteva dintre spectacolele cu coregrafii realizate de HUGO WOLFF. Fotografii și înregistrări cu Hugo Wolff au rulat ieri, minute bune, pe scena Teatrului ,,Tony Bulandra’’ din Târgoviște, iar candelele aprinse aduse de prieteni i-au luminat calea pe care a plecat la numai 53 de ani.

Foarte îndurerat și cu lacrimi în glas, managerul Teatrului „Tony Bulandra” Târgoviște, Mihai Constantin Ranin a vorbit despre prietenul său Hugo Wolff. „Cred că este prima oară când vorbesc de moartea unui prieten. Majoritatea l-ați cunoscut și toți l-ați iubit dacă l-ați cunoscut pentru că era generos, nu vorbea foarte clar, nu vorbea foarte bine, nu avea cuvintele la el tot timpul, se înfuria, mai ales când lucra la scenă, spre deosebire de mine care eram politicos și sever, el care nu era politicos era iubit de fiecare dată și eu uneori detestat și nu am înțeles de ce? Pentru că el avea acea fereastră pe care o deschidea spre sufletul lui, pe care fiecare putea să privească. Dincolo de această fereastră era o profundă umanitate. Știți din ce motive a murit? De inimă, avea o inimă prea mare și a crăpat. Așa se întâmplă cu cei care au inima mare, ăștia cu inima de piatră sunt mai rezistenți. A luat premiul pentru cel mai bun coregraf în Turcia unde l-am dus eu prima oară. A fost alături de mine în acest teatru încă de la început și în numele lui vă rog să susțineți acest teatru, pentru că în felul acesta va rămâne viu… Te iubim, Hugo, cum ne-ai iubit și tu. Dumnezeu să te odihnească!”, a transmis cu lacrimi în ochi managerul Teatrului ,,Tony Bulandra’’ Târgoviște, regizorul Mihai Constantin Ranin. A urmat un moment de aplauze pentru cel care a fost Hugo WOLFF. Copleșit de emoție, actorul Liviu Cheloiu a transmis mesajele prietenilor de peste hotare, participanți la Festivalul BABEL, locul unde au avut onoarea de a-l cunoaște, lucra și a se împrieteni cu marele coregraf Hugo Wolff.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

674 de candidați au susținut proba scrisă la titularizare
Admiterea la liceu 2024
Începe examenul de titularizare
Promovabilitatea la Bacalaureat a crescut: 78,9%
Despre grijile vieții
Conferința pastoral-misionară la Târgoviște
Sprijin pentru tineri elevi care vor concura în SUA
Reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”
Festivalul „Peștera-Padina”
Meditație la Duminica Sfinților Români


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale