Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.07.2022 00:12

ANUNȚ AVIZ APE


A A

"Punere în siguranță a drumului județean DJ 714 pentru redarea traficului rutier în zonele Cheile Tătarului și Zănoaga"

Această informare este efectuată de: CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, cu sediul în municipiul Târgoviște, Piața Tricolorului nr.1, cod poștal 130060, e – mail: [email protected], tel: 0245/207.721 intenționează să solicite de la ADMINISTRAȚIA NATIONALĂ „APELE  ROMÂNE” Administrația Bazinală de Apă Buzău - Ialomița, Sistemul de Gospodărire a Apelor Dâmbovița,  aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor la următoarea investiție : ,,Punere în siguranță a drumului județean DJ 714 pentru redarea traficului rutier în zonele Cheile Tătarului și Zănoaga”, localizată în comuna Moroeni, județul Dâmbovița.

Investiția urmărește punerea în siguranță a drumului județean DJ 714 pentru redarea traficului rutier în zonele Cheile Tătarului și Zănoaga.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa menționată, persoană de contact : ing. Vasile Dinu, Director executiv, telefon : 0245-207.626, după data de 21.07.2022 sau la adresa: Târgoviște, Piața Tricolorului nr.1, cod poștal 130060, telefon: 0245-207.721 după data de 28.07.2022.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitare de amploare la Târgoviște!
Sfidătoarea nesimțire
Hramul bisericii parohiei "Sfântul Voievod Neagoe Basarab"
Problema locurilor de veci nu mai există
Criză de oțelari la COS Târgoviște
A blama Uniunea Europeană...
80 de ani de activitate neîntreruptă la Stațiunea Piscicolă Nucet
Biserica, din nou alături de instituțiile sociale
Încă o săptămână de protest la Târgoviște
Cursele ilegale de mașini încă dau bătăi de cap localnicilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale