Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.05.2020 14:53


A A

PSD Dâmbovița va avea candidat propriu la Consiliul Județean

PSD Dâmbovița va avea candidat propriu la Consiliul Județean

PSD Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția Consiliului Județean Dâmbovița! Lucrurile au fost tranșate în Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița care a avut loc în ziua de marți, 26 mai 2020. Decizia luată de social democrații dâmbovițeni pune capăt subiectului privind existența unui candidat comun din partea unei posibile alianțe PSD Dâmbovița – PRO România Dâmbovița pentru șefia CJD. Cel care a anunțat acest lucru a fost purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Costin Cozma în cadrul conferinței de presă online de joi, 28 mai. 

„În urma celor două întâlniri cu d-ul Adrian Țuțuianu discuțiile au avut, din păcate, un singur subiect... dorința d-ului Țuțuianu de a fi desemnat candidat al celor două partide la funcția de președinte al CJD. Pentru a pune capăt oricăror speculații și pentru a nu mai da naștere altor discuții vă pot spune că   Biroul Permanent Județean al PSD a hotărât, marți, seara, într-o ședință online, în unanimitate, că Organizația PSD  Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

Pot spune încă o dată, ferm, răspicat și corect, că nu avem în PRO România un adversar politic, însă noi susținem că este necesar să plecăm la negocieri de pe poziții cinstite, sincere și care au doar un singur scop – interesul județului Dâmbovița și al dâmbovițenilor. PSD Dâmbovița are echipa necesară care va aduce un suflu nou în județul nostru, o echipă care va implementa soluții care țin cont de grijile și nevoile reale ale oamenilor”, a declarat Costin Cozma, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, fără a indica și numele candidatului PSD Dâmbovița la șefia CJD.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Gabriel Plăiașu, numit la conducerea S.A.P.E
Dezvăluiri "despre candidații cu infracțiuni și hotărâri judecătorești"
În Târgoviște se derulează cele mai mari proiecte accesate pentru educație
Alexandru Oprea susține candidatura lui Cornel Ștefan
Situația disperată a COS Târgoviște, pe masa Ministerului Economiei
Pro România și PNL, blat politic?
"Incompetență demonstrată în gestionarea sistemului educațional"
Consilierul Premierului, vizită la Universitatea „Valahia”
"Universitatea nu a fost construită să găzduiască întâlniri politice"
"Au refuzat dublarea alocațiilor de copii"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uluitorul cinism politic...

GEORGE COANDĂ


... l-a „pus în valoare”, deunăzi, domnul prim-ministru Ludovic Orban. Nici că se putea mai anapoda pentru guvernul PNL și pentru PNL însuși. Nu pricep din ce pricini, premierul, și președinte al PNL, a băgat o fugă până în Valea Jiului – „valea plângerii”, nu-i așa – ca să marcheze cu înalta sa prezență Ziua Minerului, cu care ocazie a participat, depunând... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale