Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.10.2021 00:16

Primarul Daniel Cristian Stan anunță…


A A

Proiectul de transport public din Târgoviște, extins și în localitățile vecine

Proiectul de transport public din Târgoviște, extins și în localitățile vecine

*Primăria și Consiliul Județean Dâmbovița, precum și unitățile administrativ teritoriale limitrofe, vor demara un proiect prin care să fie achiziționate autobuze electrice, moderne și ecologice, iar investiția va fi una pe fonduri europene

 

Administrația publică locală din Târgoviște a început investiții serioase pe zona de transport public local. În afara celor 40 de autobuze Mercedes Benz Citaro-Hybrid, la ora actuală se construiește și o stație de capăt în zona străzii Ialomiței, unde se ridică un depou pentru noile autobuze. Recent, primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, a anunțat că în perioada următoare, Primăria și Consiliul Județean Dâmbovița, precum și unitățile administrativ teritoriale limitrofe, vor demara un proiect prin care să fie achiziționate autobuze electrice, moderne și ecologice, care să poată fi folosite și în afara municipiului, pentru localitățile din apropiere și nu numai. Investiția va fi una pe fonduri europene, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

,,În zona Șoselei Găești vor începe lucrările pentru construirea unei stații de capăt, asta înseamnă că pe ceea ce înseamnă proiectul de modernizare al transportului public local din Târgoviște vom avea un nod de preluare al călătorilor din această zonă și apoi utilizarea mijloacelor de transport în comun care aparțin în acest moment municipalității târgoviștene, este vorba despre autobuzele Mercedes – Benz Citaro Hybrid.

Aș mai adăuga un lucru foarte important pe ceea ce înseamnă transportul public local. Intenția administrației publice locale târgoviștene este aceea ca împreună cu Instituția Consiliului Județean împreună cu unitățile administrativ teritoriale limitrofe și nu numai, să realizăm o zonă urbană funcțională în cazul căreia să se presteze serviciile de transport public local, astfel încât autobuzele noi pe care le achiziționăm pe fonduri europene să poată să depășească granițele municipiului Târgoviște și să realizăm într-adevăr o mobilitate urbană la standarde europene pentru toată lumea.

În primă fază, prin Asociația Municipiilor din România, vom solicita Ministerului Dezvoltării acordul pentru utilizarea autobuzelor noi pe care le avem în proprietatea municipiului Târgoviște. Să sperăm că obținem acest acord odată cu aprobarea noului plan de mobilitate urbană”, a explicat primarul Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Facturiada
„Război” conducere-sindicat... pe rețeaua de apă!
Noi proiecte pe zona de mobilitate urbană!
Peste 10.000 de misiuni ale jandarmilor dâmbovițeni în 2021
Rata de incidență a COVID-19, în creștere
Criza și liderii adevărați (II)
Crește taxa de habitat!
Criza și liderii adevărați (I)
Liceul Tehnologic din Nucet mută cursurile în online
Tragică lecția kazahă...


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Facturiada

Ei bine, românii au trăit-o / o trăiesc și p-asta: schizofrenica facturiadă. Căci companiile furnizoare de energie – gaze naturale și electricitate – și care sunt în mâinile străinilor, apucați de o schizofrenică, da, poftă de a-și spori fabulos profitul, au pus nenorocite biruri pe existența românilor amărășteni. Și au trecut la execuție: au pus pe facturi niște sume de plată... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale