Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.11.2022 00:13

Astăzi, Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște lansează...


A A

Proiectul „Sigur pentru copilul singur”

Proiectul „Sigur pentru copilul singur”

În data de 16 noiembrie a.c., ora 12.00, Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște lansează proiectul „Sigur pentru copilul singur”, având ca scop conștientizarea copiilor cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani (124 de elevi) cu privire la procesul decizional, prin activități nonformale derulate lunar în perioada decembrie 2022 – mai 2023.

Partenerii sunt instituții cu experiență în transmiterea mesajelor educaționale și educative: Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița; CJRAE Dâmbovița, Agenția Națională Antidrog; Centrul Regional de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog, Arhiepiscopia Târgoviște, Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița. La masa rotundă sunt invitați să participe, de asemenea, profesori-diriginți, elevi și părinți din clasele vizate de proiect.

Beneficiarii proiectului sunt elevii din grupul țintă, părinții acestora și comunitatea/ comunitățile din care aceștia fac parte. Elevii vor fi sprijiniți să-și dezvolte competențele cu privire la procesul de luare a deciziilor și să reflecteze mai mult asupra consecințelor propriilor decizii, asupra unor acte/ acțiuni întreprinse și să informeze/ consulte părinții cu privire la viața personală.

Părinții vor fi consiliați pentru identificarea problemelor cu care se confruntă copiii și tinerii, respectiv vor fi îndrumați să ofere sprijin copiilor lor. În urma acestor activități, comunitatea, în care numărul deciziilor cu impact negativ scade, va avea mai multe resurse pentru creșterea nivelului de trai.

Activitatea propusă se înscrie în seria de manifestări dedicate „Săptămânii Educației Globale”, mottoul anului școlar 2022-2023 fiind: „Este lumea noastră, să acționăm împreună!".

 

Director, Pr. Prof. Marian Dobrescu

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Dialoguri studențești”, prin filiala ASCOR Târgoviște
Buget pentru achiziția de carte
„Grădinițele din sistemul preuniversitar vin la noi”
Proiect pentru digitalizarea a 29 de biblioteci din județ
Dâmbovița, județul cu cele mai multe biblioteci funcționale din România
Slujire Arhierească la Mănăstirea Stelea
Numărul cititorilor se menține la un nivel ridicat
Duminica a doua din Post, a Sfântului Ierarh Grigorie Palama
Meditații la școală, în vizorul Ministerului Educației
„Ana Oprișoreanu, linie și culoare”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

ChatGPT redeschide lupta pentru supremația informației (II)

La prima prezentare a produsului, undeva pe la sfârșitul anului 2022, ChatGPT menționa că utilizează anumite bazele de date, adică documente publicate înainte de anul 2019. Normal, dimensiunea bazelor de date actualizate este o direcție clară de acțiune. Companiile care prestează servicii în acest sector scanează și indexează o cantitate enormă de documente în fiecare zi.

O parte... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale