Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.08.2019 00:16

Președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu, infirmă anunțul CNAS


A A

"Programul informatic scârțâie în continuare"


❚ „S-a întâmplat și ieri, și alaltăieri. Bagi cardul șiîți spune că persoana nu este asigurată, deșiștii că este asigurată.Toată lumea se plânge...”, ne-a semnalat ieri președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu”


VIOLETA STANCIU


De la 1 august 2019, medicii de familie din județul Dâmbovița au semnat contractul cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate! Acesta va fi valabil până la sfârșitul anului 2019, după care va urma cel mai probabil prelungirea contractului până în primăvara - vara anului 2020, prin acte adiționale, așa cum s-a procedat în ultimii ani. Însă,în prezent, problema principală a medicilor de familie este tot sistemul informatic care „scârțăie în continuare” din toate încheieturile,deși Casa Națională de Asigurări de Sănătate a anunțat că Platforma Informatică este funcțională. „Contractele s-au semnat, este adevărat cu mărirea aceea de 21- 22%. Au semnat toți medicii de familie pentru că a venit aceea mărirea care, cu toată sinceritatea, chiar dacă nu e suficientă... este ceva decât nimic. În al doilea rând sunt probleme în continuare cu programul, chiardacă cei de la Casa de Sănătate au anunțat că Platforma Informatică este funcțională. De unde? Sunt colegi în continuare care au probleme, sunt colegi care nu au reușit să primească factura proformă, iar programul informatic scârțâie în continuare, ba nu recunoaște cardul... S-a întâmplat și ieri, și alaltăieri. Bagi cardul și îți spune că persoana nu este asigurată, deși știi că este asigurată. Toată lumea se plânge...”, ne-a semnalat ieri președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Personalul din sănătate, "undă verde" pentru cumulul pensiei cu salariul
Incendiu la Micloșanii Mici
ITM Dâmbovița: "88.120 de contracte în REVISAL și 77.000 de salariați"
Sindicaliștii, neîncrezători în noile restructurări
Bilanțul controalelor pe 2019
Un nou val de pestă porcină în județ
Proiectul "Împreună spunem STOP abandonului școlar", ajuns la final
"Nu mai avem plan de rezervă!"
DSP acționează pentru protejarea comunităților vulnerabile
Tergiversarea creșterii pensiilor, contestată


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Viscerala invidie românească dărâmă și... statui (II)

Și vine o gazetă care contestă, acuzându- l pe profesorul Marin Cârciumaru, el fiind, de fapt, ținta invidiei maladive, de mistificare, de fals. Gazeta respectivăși acele online-uri care i-au ținut isonul s-au descalificat profesional. Campania declanșatăține de bezna minții.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale