Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.09.2022 00:17

Vicepreședintele PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, îi liniștește pe târgovișteni!


A A

Problema locurilor de veci nu mai există

Problema locurilor de veci nu mai există

*„Acum 2-3 ani, Primăria Târgoviște a cumpărat un teren de 4000 mp lângă Cimitirul Central, pentru extinderea acestui cimitir. Deci teren pentru cimitir există”

 

Violeta Stanciu


 

Problema locurilor de veci și extinderea Cimitirului Central din municipiul Târgoviște au reprezentat unul dintre subiectele abordate în cadrul recentei conferințe de presă de la PNL Dâmbovița! Cel care a atacat frontal problema a fost vicepreședintele PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, care este și președinte al PNL Târgoviște, dar și consilier local al partidului în CLM Târgoviște.

Acesta a ținut să precizeze că în momentul de față Târgoviștea nu se confruntă cu o criză a locurilor de veci datorită extinderii Cimitirului Central cu circa 4000 mp, operațiune care a avut loc în urmă cu 2-3 ani. Liderul liberal nu înțelege de ce nu a fost amenajată până acum această prelungire a Cimitirului Central în condițiile în care nevoia de locuri de veci este atât de mare.  

„Aș vrea să aduc lumină în privința unui subiect care a fost intenționat lansat în spațiul public într-un mod eronat, chiar tendențios. Este vorba de Cimitirul Târgoviște, cimitirul nou care se putea crea lângă oțelărie. În primul rând trebuie să spunem două lucruri... Primul aspect, cel mai important, ca și consilier liberal, alături de consilierii mei liberali am votat întotdeauna pentru extinderea sau construirea de cimitire noi în orașul Târgoviște. Deci am fost acuzați într-un mod eronat... Pe de altă parte mai trebuie spus un lucru foarte important pe care puțini târgovișteni îl știu... Acum 2-3 ani, Primăria Târgoviște a cumpărat un teren de 4000 mp lângă Cimitirul Central, pentru extinderea acestui cimitir. Deci teren pentru cimitir... există. Orice târgoviștean care are nevoie de un loc de înmormântare poate găsi acel loc la Cimitirul Central. Pe de altă parte, din ceea ce înțeleg eu, în cadrul Primăriei Târgoviște, Direcția care se ocupă de cimitire a informat Executivul Primăriei Târgoviște de necesitatea de a demara lucrările de amenajare pentru extinderea Cimitirului Central. Nu înțeleg de ce s-a întârziat atât de mult, sunt ani de zile între perioada de achiziție a acestui teren și zilele de astăzi, când în acești ani se putea amenaja un cimitir astfel încât să nu mai existe această problemă în Târgoviște”, a declarat vicepreședintele PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Zelenskiada (II)
Infrastructura educațională, în continuă dezvoltare
Cascadorii rutiere, penalizate de polițiști
Primăria face deszăpezirea cu proprii salariați și utilaje
„Ziua Poliției Române, sărbătorită, probabil, în stradă”
Zelenskiada (I)
Grădiniță nouă și modernă în cartierul Sagricom
Construcția noului stadion din Târgoviște intră în acțiune
Probleme în județ din cauza zăpezii
Întreruperi de energie electrică programatePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale