Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.11.2021 00:11

Ieri, la ședința extraordinară,


A A

Probele pentru directorii de școli, sub lupa CLM Târgoviște

Probele pentru directorii de școli, sub lupa CLM Târgoviște

*Mai exact, au fost desemnați reprezentanții CLM Târgoviște în comisiile de evaluare a probei de interviu pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza municipiului Târgoviște

 

Ședință extraordinară cu convocare de îndată, ieri, 3 noiembrie, a Consiliului Local Municipal Târgoviște. Întrunirea a avut un singur punct pe ordinea de zi. Încă de la primele ore al dimineții, 18  consilieri aleși din 21 s-au prezentat în Sala de Consiliu a Primăriei Târgoviște pentru a dezbate și supune la vot un proiect extrem de important pentru viitorul sistemului educațional. Mai exact, acest proiect prevedea desemnarea reprezentanților din Consiliul Local Municipal Târgoviște, în comisiile de evaluare a probei de interviu pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza municipiului Târgoviște.

În urma probei scrise, grilă, care a fost susținută luna trecută în fiecare inspectorat școlar din țară, acum se creează niște comisii pentru proba de interviu alcătuite din cinci membrii, un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean, doi reprezentanți ai unității școlare respective desemnați de consiliul profesoral, al patrulea membru este reprezentantul Consiliului Local, iar al cincilea este un specialist în resurse umane sau cadru didactic universitar.

Fiecare grupare politică din Consiliul Local a propus un candidat pentru a face parte din comisiile de evaluare pentru  concursul posturilor de director și director adjunct unităților școlare din Târgoviște. Procedura prin care aceștia au fost aleși a fost prin vot secret. În urma procesului verbal, toți candidații propuși au fost aleși cu unanimitate de voturi.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Doar 15% din firme au reziliat contractele”
„Criza forței de muncă pentru constructori”
„Se joacă ping pong cu ordinea publică”
„Este unica soluție pentru România”
„Drumul Expres București-Târgoviște este în grafic cu evoluția proiectării”
Recenzarea, subiect fierbinte la ședința ordinară a Colegiului Prefectural Dâmbovița
Primele lucrări la DN 71 mai au de așteptat
Sistemul e-Factura bulversează mediul de afaceri?
Virgil Guran nu este interesat de funcția de Președinte interimar al Senatului
Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dacă Zelenski ar fi înțelept…

Și-a venit momentul să vă deconspir opinia/sugestia mea pe care Vladimir Zelenski, dacă ar fi un rațional înțelept, animat de-o sinceră grijă pentru prezervarea suveranității și independenței patriei sale, ar trebui acum, apoi va fi prea târziu, să facă această mișcare geopolitică/geostrategică: să redea României Bugeacul (Sudul Basarabiei) și să revendice de la Republica Moldova Transnistria.

Odată făcută... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale