Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.11.2021 00:10

Anunță schimbări importante


A A

Prisăcaru vrea ca echipele să fie respectate

Prisăcaru vrea ca echipele să fie respectate

* „Sunt și câțiva arbitri care nu prea își văd de treaba lor. Le-am mai transmis, unii s-au liniștit, alții nu”, a comentat președintele AJF Dâmbovița

 

Majoritatea cluburilor de fotbal dâmbovițene sunt de părere că lucrurile s-au schimbat în bine din momentul în care Ciprian Prisăcaru a fost numit președinte al Asociației Județene de Fotbal. Prisăcaru și-a format o echipă interesantă, lucrurile au intrat pe direcția potrivită din punct de vedere al comunicării și imaginii, s-au organizat și încă se mai organizează cursuri pentru arbitraj sau antrenorat, iar selecționata AJF Dâmbovița a debutat în Cupa Regiunilor, o competiție organizată de UEFA, destinată fotbalului amator. S-a punctat și la capitolul disciplină, pentru că jucătorii sau echipele care au greșit au fost pedepsite indiferent de nume.

„Vor fi surprize foarte mari”

Cele mai importante nemulțumiri venite din partea echipelor au fost legate de arbitraje, dar și de comportamentul arbitrilor, iar Ciprian Prisăcaru a dorit să lămurească acest subiect. Președintele AJF Dâmbovița anunță măsuri dure pentru cei care nu vor respecta echipele.

„La Comisia Județeană de Arbitri se lucrează destul de bine, dar în acest moment lucrăm cu materialul pe care l-am găsit. Un material de care sunt satisfăcut pe alocuri, dar avem și foarte multe lucruri de rezolvat, sunt și câțiva arbitri care nu prea își văd de treaba lor. Le-am mai transmis, unii s-au liniștit, alții nu. În perioada următoare vor fi surprize foarte mari, pentru unii dintre ei neplăcute. Am făcut apel la începutul campionatului să respecte echipele. Cei care greșesc, trebuie sancționați, dar un arbitru în primul rând trebuie să respecte echipele, pentru că și echipele sunt obligate, prin regulament, să respecte competiția și pe oficialii prezenți acolo. De cele mai multe ori, cei nemulțumiți sunt cei care creează tot felul de situații și se abat de la regulament, dar sunt și situații în care se dovedește că cei vinovați sunt arbitrii. Pe mine mă deranjează comportamentul pe care unii dintre ei îl iau. Prefer să mergem la drum cu oameni bine intenționați, care știu că pentru a fi respectat, trebuie în primul rând să respecți. Cei care nu se încadrează pe acest șablon, cu siguranță nu vor mai avea loc în structura CJA Dâmbovița”, a transmis președintele AJF Dâmbovița..

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Izvor nesecat de talente
CSȘ Târgoviște merge bine în Liga Elitelor U15
Antrenorii tineri încep să confirme la înot
Neguț merge la CFR Cluj
Neguț, un exemplu de urmat
Viitorul Sălcioara ocupă primul loc în Promoție Sud
Săndoi se teme de retrogradare
Sorana, victorie superbă cu Kvitova
Cu ochii pe Chindia
Gloria Mănești este favorită la promovare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Criza și liderii adevărați (II)

Dacă Ununea Europeană alegea răspunsul clasic, œSănătatea nu este de competența structurii europene, ci este abordată la nivelul fiecărui stat membruœ, o spun cu mâna pe inimă, nu cred că mai exista UE acum. Însă Uniunea Europeană și-a revenit ca boxerul din pumni.

După o ezitare, am observat cu toții un leadership european pe criza sanitară. Comisia Europeană a devenit forța mobilizatoare în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale