Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.10.2021 00:14

Președintele CJD anunță noutăți despre POIM:


A A

Primele loturi în achiziție din proiectul european de apă-canal

Primele loturi în achiziție din proiectul european de apă-canal

*Întregul proiect pentru introducerea rețelelor de apă și canal în cele 52 localități din Dâmbovița valorează 450 de milioane de euro

 

Recent, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a făcut noi precizări despre proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în localitățile din județul Dâmbovița. Valoarea totală a acestora este de 44 milioane de euro. Întregul proiect pentru introducerea rețelelor de apă și canal în cele 52 localități din Dâmbovița valorează 450 de milioane de euro.

„Valoarea totală a acestor loturi este 44 de milioane de euro”

,,Legat de cel mai mare proiect din istoria județului Dâmbovița, și aici mă refer la introducerea rețelelor noi de apă și canal în localitățile din Dâmbovița. Este un proiect în valoare de aproximativ 450 de milioane de euro (…) Vreau să vă spun că în acest moment avem prin evaluare și achiziție publică lotul 1 și lotul 2, care sunt deja vizibile pe Sicap, loturile 4,5 și 7 și în câteva zile vom vedea în evaluare loturile 8 și 10.

Pentru lotul 1, sperăm să dăm câștigătorul în maximum 30 de zile. Pentru lotul 2, am avut ghinion, a participat o singură firmă, dar care nu a îndeplinit condițiile din caietul de sarcini, drept pentru care am fost nevoiți să reluăm licitația. Pentru loturile 4,5 și 7 suntem în procedură de achiziție publică, iar loturile 8 și 10, cred că într-o săptămână vor fi publice.

Valoarea totală acestor loturi care sunt în diverse stadii, fie că vorbim de evaluare, fie că vorbim de stadiul de depunere de ofertă, valoarea totală a acestora este 44 de milioane de euro. Am spus încă de la început, nu voi lăsa echipa tehnică din cadrul Companiei de Apă să doarmă și până la sfârșitul anului vom scoate toate loturile pentru toată valoarea de 450 de milioane de euro, care vor fi publice pe Sicap.

De asemenea, am mai scos două loturi foarte importante, în două săptămâni vom avea câștigătorul pentru furnizare de echipamente, cu o valoare de 5 milioane de euro și nu în ultimul rând, cel mai important lucru, fără de care nu putem merge mai departe este asistența tehnică și managementul proiectului, cu o valoare de 15 milioane de euro”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Primarul din Pucioasa critică administrația locală din Moroeni
„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”
Mihail Drugă, noul lider al grupului PNL din CJD
Președintele PNL Dâmbovița a fost coleg în școala militară cu Premierul României
PSD solicită revizuirea măsurilor de protecție a consumatorilor afectați de creșterea prețurilor la energie
Președintele PNL Dâmbovița, previziuni sumbre pentru 2022
"PSD își respectă promisiunea de a schimba radical abordarea în gestionarea pandemiei"
PRO România... în derivă!
Președintele PNL Dâmbovița exclude varianta alegerilor anticipate
,,Președintele PNL mi-a promis că o să avem prefect aici, dar nu a reușit”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Criza și liderii adevărați (II)

Dacă Ununea Europeană alegea răspunsul clasic, œSănătatea nu este de competența structurii europene, ci este abordată la nivelul fiecărui stat membruœ, o spun cu mâna pe inimă, nu cred că mai exista UE acum. Însă Uniunea Europeană și-a revenit ca boxerul din pumni.

După o ezitare, am observat cu toții un leadership european pe criza sanitară. Comisia Europeană a devenit forța mobilizatoare în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale