Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.11.2021 00:17

Primarul Daniel Cristian Stan transmite:


A A

Primele filme la Cinematograful Independența, în decembrie

Primele filme la Cinematograful Independența, în decembrie

*Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat protocolul de primire al Cinematografului Independența către Primăria Municipiului Târgoviște *În această săptămână, în ședința de Consiliu Local Municipal va fi finalizată procedura de activitate de la Cinematograf, după care acesta va fi transmis în subordinea Teatrului Municipal Tony Bulandra

 

Cinematograful Independența din Târgoviște va fi în sfârșit deschis publicului! După aproape 10 ani în care nu a mai rulat nici un film pe marele ecran de la Cinematograful Independența, iată că una dintre clădirile simbol ale municipiului Târgoviște își va redeschide ușile pentru a bucura din nou publicul târgoviștean, așa cum o făcea odinioară.

Primarul Daniel Cristian Stan a declarat că Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat protocolul de primire al Cinematografului Independența către Primăria Municipiului Târgoviște. În această săptămână, în ședința de Consiliu Local Municipal va fi finalizată procedura de activitate de la Cinematograf, după care acesta va fi transmis în subordinea Teatrului Municipal Tony Bulandra.

„În prima jumătate a lunii decembrie vom putea da drumul la filme”

,,Va mai fi nevoie de cinci-șase zile pentru a-l acredita din momentul în care îl vom avea în gestiune și asta înseamnă că în prima jumătate a lunii decembrie vom putea da drumul și la filme. În actualul context epidemiologic, sala nu va putea fi plină, ci doar 30% din capacitate, iar spectatorii vor trebui să prezinte la intrare certificatul verde” , a transmis primarul Daniel Cristian Stan. Sala Cinematografului Independența va fi folosită atât pentru vizionarea filmelor, cât și pentru găzduirea altor evenimente.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De mâine, până luni, 24 Ianuarie, Romanța (re)unește români de pretutindeni în Cetatea istorică a Târgoviștei
Complexul Muzeal ,,Curtea Domnească” pregătește numeroase activități pentru elevi și studenți
Casa d’ Italia revine din nou în atenția consilierilor locali târgovișteni
Integrarea copiilor cu nevoi speciale în învățământul de masă, greu de realizat?
Dificultăți la realizarea planurilor de urbanism general
Vizite de pe 3 continente la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște
Mitropolitul Nifon, membru în comisia de doctorat la Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române
Programul "Tinerețea Romanței", lansare cu ocazia Zilei Culturii Naționale
Vindecarea celor zece leproși
Infrastructura școlară, în plin proces de reabilitare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Criza și liderii adevărați (II)

Dacă Ununea Europeană alegea răspunsul clasic, œSănătatea nu este de competența structurii europene, ci este abordată la nivelul fiecărui stat membruœ, o spun cu mâna pe inimă, nu cred că mai exista UE acum. Însă Uniunea Europeană și-a revenit ca boxerul din pumni.

După o ezitare, am observat cu toții un leadership european pe criza sanitară. Comisia Europeană a devenit forța mobilizatoare în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale