Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.01.2022 09:30

La Târgoviște,


A A

Primele filme 3D la Cinematograful Independența

Primele filme 3D la Cinematograful Independența

*Începând cu această săptămână, filmele vor rula de joi seară, până duminică

*De asemenea, spectatorii se vor putea bucura și de primele filme 3D de la cinematograful târgoviștean

 

Ștefan Khalil


 

Luna ianuarie din noul an 2022 vine cu filme noi la Cinematograful Independența din Târgoviște. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că în perioada următoare vor fi rulate pe ecranul de la Cinematograful Independența noi filme.

Nu în ultimul rând, a fost schimbat și orarul programului de film. Începând cu această săptămână, filmele vor rula de joi seară, până duminică. De asemenea, spectatorii se vor putea bucura și de primele filme 3D de la cinematograful târgoviștean. Joi, 6 ianuarie, de la ora 19:00 va putea fi vizionat filmul ,,Dune” 3D, iar vineri, 7 ianuarie, la aceeași oră va rula filmul ,,Eternii” , tot 3D.  Nu în ultimul rând, filmul ,,Spider-Man: No Way Home” va putea fi urmărit 3D, acesta fiind redat până de curând în varianta 2D.

Până acum, de la momentul deschiderii Cinematografului Independența, au trecut pragul 3300 de spectatori. Conducerea Primăriei Târgoviște speră ca în perioada următoare să fire ridicate măsurile restrictive, iar sala să fie folosită la capacitatea ei maximă, nu doar 50%, așa cum se întâmplă în prezent.

,,Vreau să menționez faptul că luna aceasta, în ianuarie, este cu adevărat spectaculoasă pe ceea ce înseamnă programul de filme pregătit la Cinematograful Târgoviștean. Aș vrea să menționez că am schimbat puțin orarul de funcționare în sensul că se va proiecta film și joi, dar aceste vor fi numai de la ora 19:00. Joi, vineri, sâmbătă, duminică, de la ora 19:00, plus sâmbătă și duminică, de la ora 11:00, filmele pentru copii.  Ca repere ale lunii ianuarie, aș menționa că vom avea primele filme 3D, la Cinematograful Independența, chiar joi va fi rulat filmul Dune, de asemenea Eternals, plus Spider-Man, cel care a rulat 2D, va fi rulat 3D.  Totodată, luna ianuarie va înregistra și două premiere la Cinematograful Independența. Este vorba despre două producții, care iată, sunt proiectate în România pentru prima dată și la Cinematograful din Târgoviște. De asemenea, vom avea în afara premierilor și a filmelor 3D, alte producții importante, spre exemplu Matrix: Renașterea sau Casa Gucci, Venom și așa mai departe. Este un program foarte-foarte atractiv, noi sperăm să reușim să convingem și mai mulți târgovișteni, și mai mulți dâmbovițeni să vină la cinematograf. Ținând cont de faptul că sunt încă aceste condiții restrictive, din păcate de intrare la cinematograf. Eu cred că ceea ce s-a întâmplat luna trecută a reprezentat un succes ținând cont că sunt asemenea condiții restrictive, cu jumătate din capacitate doar care a putut fi folosită, cu certificat verde și așa mai departe. Probabil, în condiții normale, sala de cinematograf ar fi fost plină aproape la fiecare spectacol. Speranța noastră este că vom reuși să scăpăm de problemele acestea încurând și că vom putea să valorificăm la adevăratul potențial acest cinematograf”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Moscova încă nu crede în lacrimi
"Sfinxul și Babele din Bucegi aparțin județului Dâmbovița!"
Pompierii au înfruntat un incendiu forestier
„Nu vom ieși în stradă, vrem doar să se respecte legea”
Un bărbat de 34 de ani, reținut de polițiști
Lucrări avansate la stadionul „Eugen Popescu”
Planeta Pământ, în fața focului nuclear
"Pe banii MAI se încearcă repararea acoperișului Poliției Municipale"
Reabilitare de amploare la Târgoviște!
Sfidătoarea nesimțire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moscova încă nu crede în lacrimi

Joe Biden, președintele SUA, de la universala tribună a ONU de la New York, ferm și fără să-i tremure vocea, deci, la vârsta-i matusalemică, a anunțat și el mapamondul că Vladimir Putin minte fără pic de rușine cum că Occidentul euro-atlantic a amenințat Rusia cu lovituri nucleare, dar dacă Kremlinul va cuteza să lanseze vreo rachetă nucleară spre ținte NATO, proporțional va fi și răspunsul. Devastator pentru... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale