Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.06.2022 00:14


A A

Primăria Raciu pregătește două proiecte importante

Primăria Raciu pregătește două proiecte importante

Comuna Raciu continuă să se dezvolte sub conducerea edilului șef, Vasile Grădinaru. Infrastructura rutieră se prezintă de la an la an mai bine, la fel și cea educațională, unde Primăria mai pregătește un proiect important. Vasile Grădinaru a confirmat că administrația publică locală a început demersurile pentru realizarea unui nou sediu de Primărie, dar  și pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Raciu. De mulți ani se urmărește construirea unui sediu nou al Primăriei, dar de fiecare dată au existat alte priorități. Primarul Vasile Grădinaru spune că acum se lucrează la documentația pentru sediul nou al clădirii administrative.

De asemenea, pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale Raciu, proiectul se află tot la stadiul de documentație. Mai este nevoie de obținerea unui aviz de la Ministrul Educației, după care, autoritățile locale trebuie să găsească sursa de finanțare. Vasile Grădinaru spune că cel mai probabil, investiția va fi derulată pe fonduri europene, deoarece Școala din Raciu necesită multe modificări, iar suma va fi cu siguranță destul de mare.

„Noi vrem să reactualizăm documentația pentru construirea unui sediu nou al Primăriei Raciu. Dorim să realizăm acest obiectiv foarte important, care a fost mereu printre ultimele, deoarece am avut mereu alte priorități. Una dintre priorități a fost infrastructura școlară. De asemenea, am avut după cum bine știți și lucrări pentru infrastructura rutieră. Mai avem o documentație pentru Școala Gimnazială Raciu, avem o documentație pentru reabilitare, modernizare și extindere. Trebuie să mai luăm un aviz de la Ministerul Învățământului, după care să prindem fonduri pentru acest obiectiv de investiții. Noi am vrea pe fonduri europene, pentru că vă dați seama că o să fie vorba despre o sumă destul de mare”, a transmis primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Programul poate fi un sprijin pentru femeile antreprenor"
Turismul, pe o direcție ascendentă!
Primăria Runcu pregătește alte două mari proiecte
Parcare cu 115 locuri pe locația unui fost punct termic!
462 de locuri de muncă disponibile
DJS Dâmbovița, în cercetare statistică postrecensământ
Pregătiri pentru realizarea Topului Firmelor!
Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști
Ajutoare de Urgență de la Guvern
Mici victorii sindicale la Automecanica


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cui îi aparține România?

George Coandă


Vreți un răspuns pe bune? Iată-l: în nici un caz ăstora care sunt români. De-a lungul atâtor ani de când tot dau cu subsemnatul pe editoriale, am mai spus câte ceva pe această temă, dar, de data asta, întrebarea am pus-o oablă pentru că, așa cum arată România, simțeam o amarnică nevoie s-o spun.

Vedeți, după zavera aia din... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale