Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.01.2023 00:12

În anul 2023,


A A

Primăria Dobra are obiective mari

Primăria Dobra are obiective mari

Deși se anunță un an dificil din punct de vedere financiar, lista de investiții a administrației publice locale din Doba este lungă. Primarul Daniel Nica a făcut trecerea în revistă a proiectelor care vor fi derulate în 2023, aceste fiind  pentru infrastructura educațională, sportivă și rutieră. Fondurile atrase vor fi principala sursă de finanțare pentru investițiile care vor fi demarate în acest an. Totodată, edilul șef, Daniel Nica, a precizat că proiectele care au fost începute vor fi duse la bun sfârșit, cum este investiția „Asigurarea scurgerii apelor în satul Dobra și Satul Mărcești”, pe care conducerea Primăriei preconizează că o va finaliza anul acesta.

Proiectul amintit este derulat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL). Tot prin PJDL a fost finalizată investiția terenului multi-sport din satul Dobra, iar acum este în curs de execuție un al doilea teren de sport, potrivit primarului Daniel Nica. Acesta a mai vorbit și despre alte proiecte care vor debuta în perioada următoare prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) și Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Anul 2023 se anunță un an greu, dar încercăm și vom face tot posibilul să trecem cu bine. După cum știți cheltuielile cu funcționarea administrație locale au crescut din cauza tuturor creșterilor de preturi la utilități și alte materiale necesare funcționarii, însă noi ne dam toată silința de a duce la bun sfârșit proiecte care deja  sunt în derulare, chiar în perioada de construcție-montaj cum ar fi «Asigurarea scurgerii apelor în satul Dobra și satul Mărcești» pe care le finalizam anul acesta, proiect derulat prin programul Județean de Dezvoltare Locală. Vom continua cu un nou proiect pentru următoarele străzi ale comunei până ce va fi modernizată întreaga rețea de șanțuri a ambelor sate ale comunei noastre. Vom mai demara lucrări importante pentru reabilitarea unităților de învățământ prin AFM și PNRR”, a transmis Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

Totodată, primarul comunei Dobra a amintit și despre proiectul rețelei de gaze naturale, precizând că va fi căutată altă sursă de finanțare, deoarece proiectul în asociere cu celelalte localități nu are șanse să prindă fonduri.

„Pentru introducerea de gaze, vom caută o alta modalitate de finanțare deoarece prin asocierea celor patru  comune, realizată anterior, nu avem șanse și vom vedea ce alte nevoi mai are comunitatea noastră. Va trebui să venim cu cofinanțări pe toate aceste proiecte, însă bugetul nu ne prea ajută, de aceea va trebui să găsim soluții altfel pierdem proiecte importante pentru  comunitate”, a mai declarat primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Construcțiile, în picaj!
Acțiune pe linia creșterii gradului de disciplină rutieră
Numărul salariaților, pe un trend crescător
Criza medicilor veterinari continuă
285 de nașteri și 516 decese
Două locuințe amenajate de DGASPC Dâmbovița
„Primăvara albastră” - o ediție care a stat sub semnul excelenței
Situația grevei profesorilor din Dâmbovița
"Ziua Porților Deschise" la Camera de Comerț Dâmbovița
11 ani de la trecerea în neființă a fondatorului companiei REGATAPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița - de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI (partea a III-a)

Și mulți au constatat această realitate și cu prilejul recentelor „Zile ale județului Dâmbovița”, zile în care am străbătut acest meleag de țară prin mai multe zări ale sale, prilej de a vedea la fața locului cum de la Potlogiul brâncovenesc și Găeștiul lui Gheorghe Zamfir, și „orașul aurului negru” Moreni, și Pucioasa, care păstrează încă amintirea faimosului general Kiselleff, cel ce i-a descoperit... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale