Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.04.2020 19:44

Corneliu Ștefan acuză Executivul în urma rectificării:


A A

Președintele PSD Dâmbovița: "CJD a primit zero lei de la Guvern"

Președintele PSD Dâmbovița:

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă online, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a atacat Guvernul PNL pentru modul în care a fost realizată prima rectificare bugetară din acest an.

 

Potrivit acestuia, Consiliul Județean Dâmbovița nu a primit niciun ban la această rectificare, în vreme ce, la nivelul unităților administrativ teritoriale din județ, au fost repartizați 26 de miliarde lei vechi, ceea ce înseamnă 5,37 lei pe cap de locuitor. Deputatul Corneliu Ștefan a vorbit și despre deciziile luate de primarii, consilierii și parlamentarii PSD în toată această perioadă de când a fost declarată stare de urgență în România.

,,În urma primei rectificări bugetare din acest an făcută de Guvernul României, CJD a primit zero lei, iar la nivelul unităților administrativ teritoriale a fost repartizată suma de 26 miliarde lei vechi.  Dacă am face un calcul simplu înseamnă 5,37 de lei pe cap de locuitor. Avem administrații PNL care au cumpărat masca cu 14 lei.  Guvernul a alocat imensa suma de 5,37 de lei care vor fi distribuiți către UAT-urile din județ. Vreau să vă spun ce nu a făcut PNL Dâmbovița și ce a făcut PSD Dâmbovița, ca să avem un grad de comparație. În primul rând reprezentanții PNL Dâmbovița din Consiliul Județean nu au participat la votul prin care aleșii județeni ai PSD Dâmbovița au constituit suma în fondul de rezervă pentru a ajuta UAT-urile din județul nostru. Cei 13 reprezentanți PNL Dâmbovița au votat împotriva ordinii de zi și nu au participat la vot. Reprezentanții PNL nu au făcut demersuri la Guvernul României să ajute Consiliul Județean, unitățile administrativ teritoriale, dâmbovițenii în această perioadă. Mai grav este că nu se implică deloc în această luptă cu Covid-19. Aleșii PSD, împreună, ne-am implicat din prima clipă în această luptă. Cea mai mare sumă împărțită de CJD a fost repartizată către primăria Orașului Răcari, condusă de un primar PNL - 45.000 de lei, apoi Corbii Mari - 40.000 lei. Sume către toate centrele medicale sociale: Bucșani – 15.000 lei, Niculești – 15.000 lei, Uliești – 10.000 lei, Crânguri – 10.000 lei, Moreni – 25.000 de lei. De asemenea, 200.000 au fost alocați Spitalului Pucioasa și 100.000 lei la Moreni. Am sprijinit spitale de la Pucioasa și de la Moreni, la Pucioasa cu suma de 200.000 de lei, iar la Moreni 100.000 lei”, a declarat Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Viceprimarii de la Șelaru, Brănești și Lungulețu au fost dați afară din partid
"Guvernul Orban se laudă cu șantierelor deschise în Guvernarea PSD"
Programul PNL "Reclădim România" ignoră realitatea economică și bugetară a țării
Primul roman S.F. marca PNL
Contre noi pe tema infrastructurii rutiere între PSD și PNL Dâmbovița
"Tare mi-e că vom intra din nou în stare de urgență și... nu vom avea alegeri"
Președintele PSD Dâmbovița, în vizită la CNAIR
Președintele PNL Dâmbovița, vești bune despre drumurile naționale
"Prima idee de pensie specială a aparținut unui liberal în 1997"
"Învățământul românesc, în pragul colapsului"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un premier Incitator

Bună sau strâmbă, decizia Curții Constituționale obligatorie trebuie respectată cu sfințenie. Și, asta în cazul oricărei Curți Constituționale din această lume. Așa este prevăzut în legea legilor – Constituția. Și dacă este vorba de Constituție, vorba aia, fermoarul tras la gură.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale