Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.07.2022 00:14

Pentru a face față zilelor extrem de călduroase,


A A

Poliția, sfaturi contra caniculei

Poliția, sfaturi contra caniculei

Zilele acestea se înregistrează temperaturi foarte ridicate. Pentru evitarea unor evenimente negative, polițiștii dâmbovițeni le recomandă cetățenilor:

*Evitați, pe cât posibil călătoriile lungi în zilele de caniculă, iar dacă acestea nu pot fi amânate, asigurați-vă că aveți lichide suficiente pentru hidratarea dumneavoastră și a ocupanților autoturismului!

*În timpul călătoriei, faceți pauze dese în spații răcoroase și hidratați-vă consistent!

În cazul în care, deplasările nu pot fi evitate, încercați să le efectuați în primele ore ale dimineții sau seara, temperaturile fiind mai scăzute!

*Înainte de a pleca la drum, asigurați-vă că starea tehnică a autovehiculul este bună, că instalația de climatizare funcționează,  că aveți la îndemână apă potabilă, trusă medicală cu medicamente necesare și stingătorul de incendiu.

*În cazul în care, vă simțiti obosiți, nu conduceți! Oboseala este considerată una dintre cauzele generatoare ale multor tragedii ce se întâmplă, de regulă, pe drumurile publice.

*Dacă aveți probleme cardiace sau alte afecțiuni medicale de natură a împiedica șofatul în condiții de siguranță, se recomandă să evitați, pe cât posibil, deplasarea cu autovehiculul în perioadele caniculare, iar dacă acest lucru este absolut necesar, luați-vă un însoțitor în autovehicul.

*Circulați cu atenție,  fiți calmi, nu vă enervați și dați dovadă de respect în trafic. Un comportament agresiv sporește gradul de implicare în evenimente negative.

*Nu lăsați copiii sau animalele de companie să aștepte în mașină, în soare! Starea acestora de sănătate poate fi grav afectată de temperaturile extreme!

*Purtați haine lejere, subțiri, deschise la culoare, pălării și ochelari de soare.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sală de sport amenajată cu sprijinul CNI
Sute de copii și vârstnici, în sistemul DGASPC
Daruri oferite cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice
Sporul natural negativ se menține
Preocupări pentru reducerea consumului de energie electrică
Aproape 200 de urgențe pentru pompierii dâmbovițeni
DGASPC are zeci de beneficiari în sistem
Ultimele pregătiri pentru campania de vaccinare de toamnă antirabică
Persoane reținute și cercetate de polițiștii dâmbovițeni
Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Parfum de toamnă sportivă

Multe s-au schimbat în viață și în presă, însă bucuria weekend-urilor sportive a rămas nealterată. Pentru mine, și pentru mulți pasionați ai fenomenului, finalurile de săptămână aduc frumusețea întrecerilor fotbalistice, pasionante la orice nivel. Mă bucur să văd cum sportul rege reia legături de suflet în comunitățile rurale dâmbovițene. Un sentiment de apartenență locală, ale... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale