Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.08.2022 00:14

Astăzi, oamenii legii vin sub balconul premierului Nicolae Ciucă!


A A

Polițiștii vor protesta la Guvern

Polițiștii vor protesta la Guvern

*,,Protestele nu au fost sistate, ele au loc săptămânal, numai că acum încep de miercuri și în funcție de ce se întâmplă la ședința de Guvern vor stagna sau vor continua protestele’’ *,,Nu am avut un dialog serios cu Guvernul în ultima perioadă, ci doar un schimb de memorii. Este de neînțeles cum un fost ministru al Apărării, premierul Nicolae Ciucă nu înțelege faptul că în condițiile în care războiul bate la ușă, când avem un conflict de amploare lângă noi, să ai Armata și Poliția... prost plătite’’

 

După o pauză de câteva zile, polițiștii reiau miercuri, 24 august, protestele de stradă cel mai probabil în fața Guvernului, începând cu ora 10.00, unde va avea loc și un miting al oamenilor legii! După protestele în cascadă care au avut loc săptămâna trecută, polițiștii nu au obținut nimic, ba dimpotrivă au fost tratați cu indiferență de factorii decidenți, fiind sfidați de Guvern, de partidele politice din coalițe, dar și de reprezentanții Comisiei Europene la București. Liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan așteaptă să se întâmple o minune la ședința de guvern de miercuri, 24 august, când va fi adoptată o nouă ordonanță de majorare a salariilor bugetarilor.   

,,Miercuri avem programat un miting, cel mai probail la Guvern, în funcție de circuitul noii ordonanțe, pentru că cea veche era o promisiune, nu era ceva serios. Dacă va fi cazul vom protesta și la ministerele care nu vor agrea ordonanța și nu o vor semna...  Deci totul depinde  de circuitul ordonanței. Dacă ea este semnată de toate ministerele interesate vom protesta doar la Guvern. Nu cred că se vor mări salariile așa cum am cerut noi, dar este un pas... Protestele nu au fost sistate, ele au loc săptămânal, numai că acum încep de miercuri și în funcție de ce se întâmplă la ședința de Guvern vor stagna sau vor continua protestele. Dacă se aprobă ordonanța, miercuri va fi ultimul miting, vedem  ce se dă prin ordonanță și cum se aplică și dacă rezultatele nu vor fi mulțumitoare vom continua. Nu am avut un dialog serios cu Guvernul în ultima perioadă, ci doar un schimb de memorii. Este de neînțeles cum un fost ministru al Apărării, premierul Nicolae Ciucă nu înțelege faptul că în condițiile în care războiul bate la ușă, când avem un conflict de amploare lângă noi, să ai Armata și Poliția... prost plătite. Toate țările vecine au făcut demersuri pentru mărirea salariilor la militari și polițiști. La noi nu s-a întâmplat lucrul acesta. Mai avem o lipsă de dialog și cu cele două partide politice din arcul guvernamental. La PSD ne-au închis porțile și după insistențele noaste ne-au primit memoriul, la PNL l-au primit numai pe liderul de sindicat care a depus un memoriu. Nu a existat un dialog eficient deși ar trebui să se gândească cumva că apele sunt tulburi... Trebuie să clarifice situația salarizării în primul rând și apoi a dotării Armatei și Poliției’’, ne-a declarat ieri liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Cardul de sănătate european, siguranță pentru români”
Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre pensiile militarilor
Liderii de sindicat, aflați în pragul pensionării, sunt aruncați în afara sistemului
Conducere nouă la Liga Aleșilor Locali PNL
„Municipiul Târgoviște alege integritatea”
Liga Aleșilor Locali liberali
Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița
„Începe pregătirea anului electoral 2024”
„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale