Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.07.2022 00:10


A A

Planuri pentru sediul nou al Primăriei Raciu

Planuri pentru sediul nou al Primăriei Raciu

Administrația publică locală din Raciu face eforturi pentru construirea unui nou sediu de Primărie. Proiectul este de mult în grila de obiective, dar de fiecare dată au fost alte priorități, spune primarul localității, Vasile Grădinaru. În acest moment, investiția pentru un nou sediu de Primărie este la faza de documentație și se încearcă găsirea unei surse de finanțare. Primarul Vasile Grădinaru a transmis că ideal ar fi ca proiectul să fie realizat pe fonduri europene, dar șansele sunt destul de mici ca acest lucru să se întâmple.

„Ne dorim un sediu nou administrativ. Obiectivele noastre au fost mereu altele, asfaltare drumuri locale, drumuri sătești și alte străzi rămase neasfaltate. De asemenea, am pus mare preț pe infrastructura educațională, unde, după cum bine știți, am realizat multe proiecte în ultimii ani la acest capitol. Nu mai vorbesc că ne luptăm să extindem rețeaua de canalizare și să instalăm rețeaua de gaze. Totodată, nu am neglijat nici infrastructura sanitară. Toate acestea ne-au făcut să amânăm proiectarea unui sediu nou al Primăriei Raciu. În ceea ce privește acest proiect, pot să vă spun că acum suntem la faza de documentație și revizuire. Încercăm să găsim sursă de finanțare. Noi ne-am dori să facem prin fonduri europene, dar nu știu ce șanse sunt pentru asta. Frecvent încercăm să facem pași înainte pentru acest proiect, pe lângă investițiile de care ne ocupăm”, a declarat Vasile Grădinaru, primarul comunei Raciu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sală de sport amenajată cu sprijinul CNI
Sute de copii și vârstnici, în sistemul DGASPC
Daruri oferite cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice
Sporul natural negativ se menține
Preocupări pentru reducerea consumului de energie electrică
Aproape 200 de urgențe pentru pompierii dâmbovițeni
DGASPC are zeci de beneficiari în sistem
Ultimele pregătiri pentru campania de vaccinare de toamnă antirabică
Persoane reținute și cercetate de polițiștii dâmbovițeni
Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Parfum de toamnă sportivă

Multe s-au schimbat în viață și în presă, însă bucuria weekend-urilor sportive a rămas nealterată. Pentru mine, și pentru mulți pasionați ai fenomenului, finalurile de săptămână aduc frumusețea întrecerilor fotbalistice, pasionante la orice nivel. Mă bucur să văd cum sportul rege reia legături de suflet în comunitățile rurale dâmbovițene. Un sentiment de apartenență locală, ale... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale