Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.08.2019 00:18

Primăria Târgoviște dezminte zvonurile privind tăierea copacilor din zona Catedralei


A A

Peste 250 de arbori noi vor fi plantați în Parcul Mitropoliei

Peste 250 de arbori noi vor fi plantați în Parcul Mitropoliei

*„Nu, nu vor fi tăiați copaci, ba din contră vor fi plantați peste 250 de arbori noi acolo, urmând ca și zona respectivă să se transforme”, a ținut să sublinieze primarul Cristian Daniel Stan

*Proiectul tehnic de modernizare a fost primit și urmează să fie lansată în această săptămână licitația de execuție pentru Parcul Mitropoliei

 

Ștefan Khalil


 

Parcul Mitropoliei va avea mai mulți copaci decât înainte! Deși au apărut zvonuri în ultimul timp că în Parcul Mitropoliei vor fi tăiați mulți copaci după debutul lucrărilor de modernizare  și a reabilitare a spațiului din zona centrală a orașului, conducerea Primăriei Târgoviște infirmă aceste zvonuri și, mai mult, anunță că vor fi plantați în jur de 250 de arbori noi.

Proiectul tehnic de modernizare a fost primit și urmează să fie lansată în această săptămână licitația de execuție pentru Parcul Mitropoliei.

„Pentru că am avut foarte multe întrebări pe această temă, despre faptul că vor fi tăiați copaci din Parcul Mitropoliei, trebuie să lămurim locuitorii municipiului Târgoviște. Nu, nu vor fi tăiați copaci, ba din contră vor fi plantați peste 250 de arbori noi acolo, urmând ca și zona respectivă să se transforme. Acum se lucrează la Piața Tricolorului, Parcul Mitropoliei va intra în reabilitare, depinde cât de repede se termină licitația, în orice caz, poate chiar în acest an. De asemenea, urmează să lansăm licitația de execuție și pentru Piața Revoluției, scuarul acela din fața fostei cofetării „Casata”, accesul dinspre Casa Sindicatelor către Primăria municipiului Târgoviște și, cu acest proiect, zona centrală a municipiului Târgoviște va fi transformată, dacă aici mai adăugăm și proiectul pe transportul public, care are în vedere reabilitarea Bulevardului Mircea cel Bătrân, dar și proiectele pe bugetul propriu care vizează printre altele reabilitarea  Bulevardului Libertății”, a declarat edilul Cristian Daniel Stan.

Potrivit acestuia, în zona centrală a orașului nu mai rămâne nimic de reabilitat, urmând ca orașul nostru să arate cu totul și cu totul diferit.

,,Iată că avem investiții în cartiere, avem de asemenea investiții în zona municipiului Târgoviște, încă așteptăm să semnăm contractul de finanțare pe cele mai importante proiecte pe fonduri europene. Sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai curând”, a mai completat primarul Cristian Daniel Stan.

Printre arborii care vor îmbogăți spațiul verde din Parcul Mitropoliei se numără platani (plantații înalte, de 8-10m, în aliniament) și magnolii (vegetație medie, 4-6m).

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Exercițiul "Miercurea Alarmelor" se suspendă
De șomaj tehnic pot beneficia toți salariații
Testele de simulare pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat sunt acum online
SJUT, amenajări pentru pacienții COVID-19
Scenarii și ordonanțe militare
"Modernizare si reabilitare strada Neagoe Basarab din Municipiul Targoviste"
Start dezinfecția scărilor de bloc în Târgoviște!
Pacienți pozitivi COVID-19, la Spitalul din Târgoviște
121 persoane în carantină în Dâmbovița
"Extindere conductă distribuție gaze naturale"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Scenarii și ordonanțe militare

George Coandă


De la declanșarea crizei coronavirusului, revin la o idee mai veche, un apocaliptic război mondial bacteriologic – Guvernul României ne... guvernează cu scenarii și ordonanțe militare. Nu-l acuz că guvernează astfel. Așa ceva se întâmplă și în țări mai pașnice decât România. Cu un amendament: acele țări mai au și alte... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale