Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.03.2023 00:14

În timpul săptămânii,


A A

Peste 13.000 de mașini intră zilnic în municipiul Târgoviște

Peste 13.000 de mașini intră zilnic în municipiul Târgoviște
foto arhivă

Intrările în municipiul Târgoviște sunt sufocate de cozile interminabile de mașini la primele ore ale dimineții, care se întind pe kilometri întregi! Potrivit unui studiu  făcut de administrația publică locală, în intervalul orar 6:30 – 9:00 dimineața, peste 13.000 de autovehicule intră în municipiul Târgoviște, în zilele de lucru. Zonele din apropierea unităților de învățământ reprezintă un adevărat coșmar pentru șoferi.

De asemenea, în intersecțiile din apropierea ieșirilor din oraș,  se creează un adevărat ambuteiaj. Traficul cel mai intens are loc în fiecare dimineață în zona Romlux, unde vin foarte multe mașini din spre Priseaca. O altă zonă, care dă mari bătăi de cap șoferilor este șoseaua Găești, unde, de foarte multe ori se produc cozi foarte lungi de autovehicule, circulația desfășurându-se în condiții extrem de dificile.

De asemenea, strada Tudor Vladimirescu, din Valea Voievozilor, care face legătura între comuna Răzvad și municipiul Târgoviște, devine un adevărat test al răbdării pentru participanții la trafic, care parcurg patru kilometri în aproximativ 30 de minute, la orele de vârf ale dimineții.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Razie rutieră de amploare
Medicii de familie trebuie să semneze un nou contract cu Casa de Sănătate
241 de persoane, angajate în urma Bursei locurilor de Muncă
Investiții strategice în accesibilizarea Fondului Forestier
Nou proiect de asfaltare la Runcu
Razie rutieră de amploare a poliției
Restanțe de peste 6 luni la plata navetei profesorilor
186 de bilete de tratament pentru a 9-a serie a acestui an
AJOFM Dâmbovița anunță noi posturi disponibile
Prelungirea termenului pentru cererile de plată


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale