Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.05.2022 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Perioadă de grație în plan juvenil

Perioadă de grație în plan juvenil

Fotbalul dâmbovițean a calificat trei echipe în optimile de finală al campionatelor naționale ale juniorilor republicani. Lider este Chindia, cu formații calificate atât la U19, cât și la U17, în timp ce Clubul Sportiv Școlar Târgoviște a mers mai departe la U17. Adevărat, vorbim despre a doua competiție juvenilă ca valoare la nivel național, sub Liga Elitelor, însă și aici sunt multe cluburi importante din fotbalul românesc.

CSȘ Târgoviște traversează, la rându-i, o perioadă de grație în plan juvenil, cu nu mai puțin de opt echipe calificate la turneele finale, după ce a obținut deja argintul național la baschet masculin U18. Patru sunt de baschet, două de volei, una de handbal și cea de fotbal, despre care am scris mai sus. Asta înseamnă că sportul dâmbovițean are viitor, că produce talente și că merită investit la bază.

Cu mici excepții, toate aceste echipe sunt alcătuite din copii ai județului, dornici de afirmare sportivă. Să sperăm că în câțiva ani îi vom vedea la echipele importante de seniori din Dâmbovița sau, de ce nu, la cluburi și mai puternice. Nu stăm rău nici la disciplinele individuale olimpice, cu performanțe obținute la înot, atletism, box, judo sau lupte.

Și mai multe medalii au fost cucerite anul acesta la sporturile neolimpice, unde se fac la fel de multe sacrificii. Dacă mai spunem că în Târgoviște avem trei echipe de seniori la nivelul primei ligi, fotbal, baschet și volei, ultima campioană națională, sportul chiar traversează momente frumoase. Este foarte important să rămână Chindia în Liga 1, în timp ce FC Pucioasa își încearcă șansa la barajul de promovare în Liga a 2-a.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite
Bătaie de joc în formă continuată
Greu printre străini
Început cu stângul


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cui îi aparține România?

George Coandă


Vreți un răspuns pe bune? Iată-l: în nici un caz ăstora care sunt români. De-a lungul atâtor ani de când tot dau cu subsemnatul pe editoriale, am mai spus câte ceva pe această temă, dar, de data asta, întrebarea am pus-o oablă pentru că, așa cum arată România, simțeam o amarnică nevoie s-o spun.

Vedeți, după zavera aia din... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale