Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.06.2022 00:16

Cu termenul de 1 septembrie 2022,


A A

Pensionarii cer majorarea punctului de pensie cu 16%

Pensionarii cer majorarea punctului de pensie cu 16%

*Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița nu exclude posibilitatea să fie organizate acțiuni de protest și la nivel județean

 

Ștefan Khalil


Reprezentanții Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița luptă în continuare pentru ca actualul Guvern al României să majoreze punctul de pensie în acest an. Potrivit președintelui Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, Gheorghe Popa, la ședința de luna aceasta cu membrii și asociațiile pensionarilor din județ, se va dezbate din nou problema majorării punctului de pensie.

La ședință va participa și conducerea Prefecturii Dâmbovița. Conducerea Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița nu exclude posibilitatea să fie organizate acțiuni de protest și la nivel județean.

„Nu este normal ca pensionarii să fie dați deoparte. Am văzut în iarna care a trecut cât de greu se descurcă pensionarii. Oameni în vârstă care mureau de frig și foame în case. Nu este normal ca într-o țară europeană să mai existe așa ceva? Nu cerem decât să fie respectată legea, iar guvernanții noștri să-și îndrepte puțin atenția și către vârstnicii care au muncit o viață întreagă, care au contribuit economic, social și cultural pentru această țară.  Ne vom mobiliza și da, poate vor fi pensionari care vor ieși în stradă să protesteze alături de sindicaliști, care au ridicat și problemele pensionarilor, nu doar pe a celor din mediul bugetar”, a transmis Gheorghe Popa, președintele pensionarilor din Dâmbovița.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pasajul rutier de la PAVCOM, aproape de finalizare
Cui îi aparține România?
119.000 lei, sprijin din partea Bisericii
Peste 18.000 de persoane testate și 452 de pacienți depistați pozitiv la hepatită B sau C în județul Dâmbovița
Planul de acțiune în domeniul drogurilor, în dezbatere
Transformare radicală a fostelor puncte termice
Oare românii și-au pierdut mințile?
Sfințirea fântânii seculare de la Voinești
A scăzut numărul prezentărilor la testarea Covid-19
"Cel mai mic număr de absolvenți înscriși la Bacalaureatul de toamnă din ultimii 18 ani"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cui îi aparține România?

George Coandă


Vreți un răspuns pe bune? Iată-l: în nici un caz ăstora care sunt români. De-a lungul atâtor ani de când tot dau cu subsemnatul pe editoriale, am mai spus câte ceva pe această temă, dar, de data asta, întrebarea am pus-o oablă pentru că, așa cum arată România, simțeam o amarnică nevoie s-o spun.

Vedeți, după zavera aia din... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale