Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.08.2022 00:16

În Dâmbovița,


A A

Paza în școli, o prioritate pentru Inspectoratul Școlar și Prefectură

Ștefan Khalil


La ultima ședință ordinară a Colegiului Prefectural Dâmbovița, unul dintre subiectele abordate a fost siguranța în unitățile de învățământ din județ. Prefectul Claudia Gilia a solicitat Inspectoratului Școlar Județean să realizeze o evaluare a situației unităților de învățământ care nu dispun de pază, nici umană, nici prin sistem de supraveghere video, în vederea efectuării demersurilor necesare pentru asigurarea instrumentelor de protecție a copiilor în viitorul an școlar, 2022-2023. Inspectorul școlar general, Ileana Nicolăescu, a transmis că într-adevăr, problematica asigurării siguranței și securității elevilor în incinta unităților de învățământ reprezintă o prioritate pentru Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și vor fi făcute mai multe demersuri pentru îmbunătățirea acestui sistem.

„Cunosc foarte bine situația asigurării pazei în unitățile de învățământ din municipiul Târgoviște, în cadrul cărora Primăria asigură această siguranță elevilor, prin serviciile de pază. Vom centraliza o situație la nivelul tuturor unităților de învățământ cu personalitate juridică, la nivelul tuturor comunelor și orașelor din județ, încât anul școlar viitor, aceste evenimente să poată fi cumva reduse și prin asigurarea serviciilor de pază. Este foarte adevărat, în normativele noastre, ale Inspectoratului Școlar, nu avem personal calificat care să asigure cumva paza în școli. De asemenea, avem o colaborare cu Poliția Locală pentru a preveni aceste evenimente neplăcute. La începutul anului școlar vă vom invita la întâlnirea noastră cu colegii directori ai unităților de învățământ, în cadrul căreia vom dezbate această problemă”, a transmis inspectorul general Ileana Nicolăescu.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Moscova încă nu crede în lacrimi
"Sfinxul și Babele din Bucegi aparțin județului Dâmbovița!"
Pompierii au înfruntat un incendiu forestier
„Nu vom ieși în stradă, vrem doar să se respecte legea”
Un bărbat de 34 de ani, reținut de polițiști
Lucrări avansate la stadionul „Eugen Popescu”
Planeta Pământ, în fața focului nuclear
"Pe banii MAI se încearcă repararea acoperișului Poliției Municipale"
Reabilitare de amploare la Târgoviște!
Sfidătoarea nesimțire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moscova încă nu crede în lacrimi

Joe Biden, președintele SUA, de la universala tribună a ONU de la New York, ferm și fără să-i tremure vocea, deci, la vârsta-i matusalemică, a anunțat și el mapamondul că Vladimir Putin minte fără pic de rușine cum că Occidentul euro-atlantic a amenințat Rusia cu lovituri nucleare, dar dacă Kremlinul va cuteza să lanseze vreo rachetă nucleară spre ținte NATO, proporțional va fi și răspunsul. Devastator pentru... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale