Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.12.2022 00:16

Pregătite de Primăria Târgoviște,


A A

Patru mari proiecte cu fonduri UE prin PNRR

Patru mari proiecte cu fonduri UE prin PNRR

Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) este un punct de sprijin important pentru administrația publică locală târgovișteană. Primarul Daniel Cristian Stan a declarat că  sunt pregătite nu mai puțin de patru proiecte prin acest program. Primul proiect a început deja, fiind achiziționate 21 de autobuze electrice pentru localitățile limitrofe ale municipiului Târgoviște.

Tot prin PNRR va fi realizat proiectul pentru insulele digitalizate privind colectarea deșeurilor. Al treilea proiect este eficientizarea energetică a 11 unități de învățământ din municipiul Târgoviște. Nu în ultimul rând, administrația publică locală a implementat un proiect în valoare de 50 de milioane de lei pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuință.

„Am reușit să cumpărăm autobuze pentru zona peri urbană a municipiului Târgoviște. Este vorba de 21 de autobuze electrice pentru zona peri urbană, adică să beneficieze și locuitorii din Aninoasa, Șotânga, Răzvad, Doicești și chiar mai departe vrem să dezvoltăm acest proiect. Autobuzele sunt moderne, autobuze producție 2023, integral electrice. Am accesat finanțare pentru toată infrastructura, adică 21 de stații de încărcare lentă pe timpul nopții și stații de încărcare rapidă, atunci când va fi cazul, toate acestea prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Tot prin acest program avem și insulele digitalizate. Pe zona de colectare a deșeurilor vom avea 100 de puncte de precolectare, care vor fi înlocuite cu aceste containere și care se deschid numai pe bază de cartelă. Acestea măsoară cantitatea pe care o depui, dar și ce anume depui. Mai avem și un proiect de eficientizare energetică a 11 unități de învățământ. Mai avem și pe zona de reabilitare termică a blocurilor de locuință, un proiect de 50 de milioane de lei, tot prin PNRR”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pădurile din Dâmbovița, 45,55% în proprietatea publică a statului
„Administrația locală trebuie să se implice în atragerea investitorilor în această zonă”
Pensionarii nu renunță la lupta pentru majorarea pensiilor
Sindicatele cer să revină la ședințele CA din cadrul ROMARM
Promovarea campaniei naționale de împăduriri 2022 – 2026, finanțate prin PNRR!
Țara se îndreaptă într-o direcție bună din punct de vedere economic
Uzina Automecanica Moreni caută soluții de supraviețuire
Centura și podul de la Pucioasa, în atenția Ministerului Transporturilor
PMP vrea să constituie „polul dreptei” cu USR și Forța Dreptei
„Municipiul Târgoviște a pierdut 13.000 de locuitori în 11 ani”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

ChatGPT redeschide lupta pentru supremația informației (II)

La prima prezentare a produsului, undeva pe la sfârșitul anului 2022, ChatGPT menționa că utilizează anumite bazele de date, adică documente publicate înainte de anul 2019. Normal, dimensiunea bazelor de date actualizate este o direcție clară de acțiune. Companiile care prestează servicii în acest sector scanează și indexează o cantitate enormă de documente în fiecare zi.

O parte... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale