Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.08.2022 00:19


A A

Nu ne mai credeți tâmpiți...

Nu ne mai credeți tâmpiți...

George Coandă


…doamnelor și domnilor din staff-ul european de la Bruxelles/Strasbourg. Ceea ce își dorea Berlinul cu ceva ani în urmă, de fapt, s-a pus în practică printr-o perversă prestidigitație politică, astfel că, România se află pe al doilea, dacă nu cumva chiar pe-al treilea cerc de interes pentru staff-ul bruxellezo-strasburghez, fiind considerată o țară care mai are mult până când va fi să fie un stat de luat în seamă. Până atunci România va fi obligată să răspundă cu umilință mofturilor și hachițelor din partea stăpânilor UE. Haideți să nu ne mai mințim că toate ordinele care se dau de la Bruxelles sunt de bine pentru națiunea română. Este a ne păcăli de bună voie și nesiliți de nimeni crezând că șefii UE mor de dragoste eternă pentru România, o țară eșuată – doar i-a recunoscut actuala condiție de a fi, pe proprie răspundere, propriul ei președinte - și că se vor face luntre și punte ca s-o salveze, făcând-o măreață. Nici pomeneală. Dar  dacă stăpânii de la Bruxelles îl iau de tâmpiți, de naivi și de neica nimeni pe români, este cinstit să recunoaștem că românii înșiși își trag singuri covorul de sub picioare, că nu au avut șanșa – și din 1990 încoace niciodată nu au avut-o – unor președinți de republică, și parlamentari, și guvernanți care să-i iubească cu adevărat și să-i doară de destinul patriei. Căci, dacă tot bântuie și pe aici sindromul globalizării, la ce bun patriotismul și respectul responsabil față de destinul prezent și viitor al patriei, cuvânt devenit desuet, „Marea Resetare” deja asasinându-ne ca stat și națiune. Iar eu, pe propria răspundere, chiar dacă voi fi o voce în pustie, asumându-mi și riscul de a fi inspirat și pus la zidul infamiei”, le strig în față ălora de la Bruxelles/Strasbourg: nu ne mai tratați de tâmpiți ai Europei că, nu-i așa, noblesse oblige? Dacă vor fi cu adevărat nobili ca atitudine: Români veniți-vă-n fire și treziți-vă până nu va fi prea târziu!

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Se conturează Manifestul 2024-2029
LA 105 ani de la Marea unire (II)
La 105 ani de la Marea Unire (I)
O Românie mândră
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)
Reîntregirea patriei prin Biserica neamului
Snagov 2
Snagov 2
Gangsterismul valah


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale