Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.09.2019 00:19

Editorial


A A

Nu cred în nici un candidat!

Nu cred în nici un candidat!

GEORGE COANDĂ


Exact, nu cred în nici un candidat din grămada care deja aleargă cu ochii pe Pa l a t u l Cotroceni ca pe butelie. Cei treizeci de ani care au trecut de la revoluția din ’89 m-au trezit cu fiecare scrutin prezidențial la realitate, m-au adus cu picioarele pe pământ. Constatând că nici unul din președinți n-a fost de capul lui, adică nedependent de anumite interese – ucigătoare ale națiunii române - , dedicat trup și suflet patriei și neamului, bătându-se cu toți mai marii lumii, mai ales pe la Bruxelles/Strasbourg, Washington, Paris, Berlin, Moscova și pe unde mai este cazul, pentru propășirea, fie și „multilateral dezvoltată”, a României. N-au făcut-o. Și chiar dacă am intrat în NATO și UE, unii președinți bătându-se cu țigla-n piept că ei s-au făcut luntre și punte și s-au dat peste cap pentru aceste izbânzi, eu, unul, s-o lase mai moale le zic că, la o analiză cinstită, se va vedea că n-am avut altă alternativă și că ni s-au impus în cadrul unui joc geopolitic diabolic aceste „adevăruri” cu imense sacrificii și renunțare la bună parte din suveranitatea națională. Repet, și, ca atare fac dovada, dacă vreți dându-mi și cuvântul de onoare, că nu am vreo înregimentare de partid, că nu am nici cea mai mică încredere în nici unul dintre candidații care pretind că vor fi aleși, și că au la purtător soluțiile miraculoase menite să facă, într-adevăr, din România Grădina Maicii Domnului. Îi credeți? Vă spun eu, n-au. Iar de va fi vreodată unul cu adevărat devotat, 24 de ore din 24, scoaterii României din prăpastie, va fi îmbrăcat „cămașa morții”, pentru că cei ce fac jocurile geopolitice îl vor crucifica. Deci, pe cine să votez? Perversele manipulări, și pe „linie de partid” și pe social media, sunt deja într-o răvășitoare explozie. Dacă le iei în seamă, ți se induce imaginea că toți candidațiisunt trimișii lui Dumnezeu. Păcăleala este enormă. Mă întreb însă retoric: Ce este de făcut? Sunt trist.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Așa moare o țară și un neam
Un fake-news nuclear
Disperarea unei umilințe
Scandal monstru în casa poporului
Politicienii nu gândesc
Neliniști existențiale în spațiul mioritic..
Ostașii patriei risipiți prin… fronturi de nisip
FBI chemat în România?!
Noua Ligă Hanseatică în UE
Universitatea "Valahia": Crescat! Floreat!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale