Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.08.2022 00:15

Semnal tras de liderul SNPPC Dâmbovița:


A A

"Noua uniformă de Poliție este un dezastru, este de râsul curcilor!"

*,,Suntem în discuții cu ministerul să ne prezinte și nouă ce uniforme au făcut și care este costul real pentru că se pare că este foarte mare față de ceea ce se oferă, mă refer la calitate și la modul cum este croită”, a declarat liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan.

 

Violeta Stanciu


Uniforma, un nou motiv de scandal în Poliția Română! Polițiștii nu sunt mulțumiți de noua uniformă care a fost pregătită de Ministerul de Interne pentru echiparea celor care trebuie să se ocupe de apărarea liniștii și ordinii publice! Liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan semnalează că noua uniformă lasă mult de dorit la capitolul calitate și este foarte incomodă în condițiile în care costul ei este destul de piperat.    

,,Cu mare greutate am reușit să-i determinăm pe cei din Ministerul de Interne să amâne tăierea normei de echipamemt, acea sumă de 260 de lei care se acorda lunar în condițiile în care polițiștii nu mai au nici echipament vechi, nici echipament nou. Cei care au probleme cu echipamentul vor trebui să-și cumpere ei singuri. Ne aflăm în pragul unui nou scandal și mă refer la noua uniformă, care este un dezastru, este de râsul curcilor! Este mai bună cea care o găsești  acum în comerț. Noua uniformă este foarte prost croită. Nouă, organizațiilor sindicale, nu ni s-a prezentat noua uniformă, au început să echipeze cu ea promoțiile, dar se pare că nu au primit uniforma  completă. Uniforma pe care trebuie s-o poarte polițistul pe stradă, o s-o vedeți, este un dezastru, a fost primită cu multe discuții și foarte multe nemulțumiri. Pe lângă faptul că este și prost calitativ... materialul. Credeam că va fi o uniformă modernă, dar nu este...  și s-au cheltuit o grămadă de bani pentru ea... Nu știm dacă se mai poate face ceva la momentul actual, dacă se poate interveni  la fabricile care au contracte, să se îmbunătățească ceva. Discuții au apărut și în spațiul public de la organizațiile profesionale și sindicale ale polițiștilor. Suntem în discuții cu ministerul să ne prezinte și nouă ce uniforme au făcut și care este costul real pentru că se pare că este foarte mare față de ceea ce se oferă, mă refer la calitate și la modul cum este croită. Și bocancii de vară sunt de o calitate îndoilenică, nu știu dacă vor fi comozi. Așteptăm să vedem ce vor spune colegii când vor fi mai mulți echipați cu această nouă uniformă, pentru că deja elevii care vin din școală au început să se plângă că nu este ceea ce și-au dorit. Din octombrie nu se vor mai da banii pe echipament, se va da noua uniformă’’, a declarat liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

285 de nașteri și 516 decese
Două locuințe amenajate de DGASPC Dâmbovița
„Primăvara albastră” - o ediție care a stat sub semnul excelenței
Situația grevei profesorilor din Dâmbovița
"Ziua Porților Deschise" la Camera de Comerț Dâmbovița
11 ani de la trecerea în neființă a fondatorului companiei REGATA
Procese câștigate pe bandă rulantă de angajați!
Un singur focar activ de pestă porcină africană
Victimele unui accident rutier, ajutate de un jandarm dâmbovițean
Numeroase proiecte în obiectiv pentru Primăria RuncuPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

O grevă care anunță marea furtună românească

GEORGE COANDĂ


Greva cadrelor didactice, cu toate controversele pe care le-a stârnit, a arătat guvernării că Școala este acel factor fundamental fără de care o națiune nu poate funcționa, nu este viabilă. Iar domnului președinte al republicii, Klaus Werner Iohannis – să reamintim că, la bază, este profesor – i-a bătut obrazul punându-i în față un adevăr dur: România educată –... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale