Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.09.2019 00:21

Ieri, a fost prezentată...


A A

Noua stagiune la Teatrul "Tony Bulandra"

Noua stagiune la Teatrul

* Au participat și actori din alte țări care vor evolua pe scena teatrului târgoviștean în următoarele săptămâni, notabilă fiind premiera „Argonautas”, o co-producție româno-portugheză cu avanpremiera pe 30 septembrie a.c.

 

ȘTEFAN KHALIL

 


 

Ieri a avut loc deschiderea noii stagiuni a Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște! În cadrul unei conferințe de presă, directorul teatrului, regizorul Mihai Constantin Ranin, alături de echipa sa de actori, a trecut în revistă evenimentele ce vor avea loc la Teatrul„Tony Bulandra” în stagiunea 2019-2020. De asemenea, la această întâlnire cu reprezentanții presei au participat și actori din alte țări, care vor evolua pe scena teatrului târgovi ștean în următoarele săptămâni. ,,Înainte de toate, vreau să mulțumesc echipei teatrului Tony Bulandra pentru munca pe care a desfășurat-o în timpul Zilelor Orașului, pentru amuzamentul locuitorilor orașului Târgoviște. Ca ecou al Festivalului Babel, avem aici o parte a articolelor apărute în presa internațională, în jur de o sută de articole despre acest spectacol care a avut loc în orașul nostru. Aceste articole au apărut în general în spațiul german și Austria. O să vedeți în aceste articole ce frumos se vorbește în Europa despre Târgoviște. Teatru nostru este în colaborare cu teatrul din Portugalia de aproximativ cinci ani de zile”. Tot ieri, directorul Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște, Mihai Constantin Ranin, a anunțat că actorul Liviu Cheloiu a demisionat din funcția de manager de serviciu artistic și evenimente, acesta rămânând doar actor în cadrul teatrului. Printre producțiile anunțate pentru stagiunea 2019-2020 la Teatrul „Tony Bulandra” amintim: „O scrisoare pierdută” de I.L. Caragiale, regia: Sorin Militaru, „Suntem făcuți din praf de stele”, scenariul și regia: Scott Johnston (Scoția), „Argonautas”, un spectacol de Mc Ranin (co-producție româno-portugheză, avanpremieră pe 30 septembrie, premiera pe 1 octombrie a.c.), precum și spectacolul „Sonata Kreutzer”, ce va fi jucat pe 18 octombrie la Teatrul „Nottara” din București, în cadrul evenimentului „FESTin pe Bulevard”, ș.a.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

UVT, pe podiumul academic național
O nouă ediție a campaniei "ȘCOALA SIGURANțEI TEDI"
"Costumul popular românesc – artă și tradiție"
Laura Gorghiu, aleasă rector al UVT
Duminica Înfricoșătoarei Judecăți
Expoziția "Finețuri din casele târgoviștenilor"
"Zorba Grecul", în premieră la Târgoviște
Slujire arhierească la Catedrala din Târgoviște
Programul "Meseria face diferența"
Laura Gorghiu și-a lansat candidatura pentru postul de rector


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bomba CCR. Iohannis, aruncat în corzi

Luni, 24 februarie, Curtea Constituțională a României/CCR a lansat bomba, una nucleară: a admis cererile contestatorii în privința desemnării, neconstituționale, de către președintele Klaus Werner Iohannis, pentru a doua oară ca prim-ministru, a lui Ludovic Orban.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale