Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.05.2024 00:19

Primarul Daniel Cristian Stan anunță...


A A

Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște

Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște

*Contractele de finanțare deja semnate pentru Colegiul Economic „Ion Ghica” și Liceul „Voievodul Mircea” reprezintă pași concreți în direcția modernizării învățământului local

 

În cadrul unei conferințe de presă susținute recent, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a prezentat o serie de investiții în infrastructura educațională locală. Aceste proiecte, aflate în diferite stadii de dezvoltare, vizează modernizarea și reabilitarea mai multor unități de învățământ din prima reședință de județ.

Aș vrea să precizez faptul că sunt în acest moment în proiectare și așteptăm deschiderea axelor de finanțare pentru investiții care vizează Școala «Ioan Alexandru Brătescu Voinești», Școala «Vasile Cârlova», cu ambele locații, și Grădinița Nr. 1. Avem deja semnate contractele de finanțare pentru Colegiul Economic «Ion Ghica» și pentru Liceul «Voievodul Mircea». Am semnat contractul de execuție de lucrări pentru Grădinița Nr. 14 și vom semna curând pentru Grădinița Nr. 3. Se lucrează la Grădinița Nr. 2, se lucrează la Grădinița Nr. 11. Sunt foarte multe unități de învățământ care urmează să intre în acest program de reabilitare”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Aceste investiții se înscriu într-un amplu program de modernizare a infrastructurii educaționale din Târgoviște, menite să asigure condiții optime de studiu pentru elevi și preșcolari. Proiectele includ reabilitarea clădirilor, dotarea cu echipamente moderne și îmbunătățirea infrastructurii existente pentru a crea un mediu educațional sigur și eficient.

Primarul Daniel Cristian Stan a vorbit despre importanța acestor investiții pentru comunitate și a menționat că se așteaptă deschiderea axelor de finanțare necesare pentru demararea proiectelor aflate încă în faza de proiectare. În același timp, contractele de finanțare deja semnate pentru Colegiul Economic „Ion Ghica” și Liceul „Voievodul Mircea” reprezintă pași concreți în direcția modernizării învățământului local.

Lucrările de execuție pentru Grădinița Nr. 14 au fost deja contractate, iar pentru Grădinița Nr. 3 urmează semnarea contractului în curând. Totodată, la Grădinițele Nr. 2 și Nr. 11 se desfășoară lucrări de modernizare, acestea fiind parte din programul de reabilitare pe care administrația locală îl derulează.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani
„Reziștii” nu înțeleg că sunt pe făraș...
Controale ITM în industria metalurgică
Sprijin pentru Asociația „Centrul Diaconal Casa Creștină”
Medicii de familie au rămas în 2024 cu același plafon ca în 2023
DEER continuă campania dedicată utilizatorilor și publicului larg pentru o informare corectă despre activitățile sale și pașii schimbării furnizorului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni

Ori altminteri spus, este acum mare înghesuială de prezidențiabili la poarta care duce la „tronul” ăla. Și apropo de luptă, pe măsură ce crește numărul competitorilor - și o să mai crească, așteptându-se a intra la înghesuială și candidatul PSD - aceasta se întețește în cel mai neaoș stil mioritic. Deocamdată, pentru că vara asta de infern nu-i bate la cap și pe bravii... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale