Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.09.2020 00:09

Start dificil de sezon


A A

Nicu Croitoru crede în proiectul de la Pucioasa

Nicu Croitoru crede în proiectul de la Pucioasa

❚ Antrenorul a vorbit despre proiectul de la Pucioasa, despre modul în care este construit lotul, dar și despre acest început de sezon ❚ „Am considerat că putem să dăm o șansă jucătorilor tineri, care au foarte puține șanse de a se dezvolta la momentul actual” ❚ „Jocul cu Moreniul este un joc mai special, pentru că sunt multe orgolii, există o anumită presiune. Un adversar cu calitate, o echipă bună, am înțeles că vrea să promoveze, cred că este îndreptățită să spere la lucrul acesta” ❚ „Acum jucăm la Filiași, nu avem prea multe informații despre ei, dar este o altă echipă care își dorește promovarea, am înțeles că s-a investit în lotul de jucători, dar și la nivel de infrastructură”

 

COSMIN SAVA

 


 

FC Pucioasa a avut o pauză competițională agitată. S-a schimbat banca tehnică, fiind adus Nicu Croitoru la conducerea echipei, apoi au urmat serioase dificultăți financiare. Cu toate acestea, trupa dâmbovițeană nu a pierdut primul joc al sezonului. Mai mult, Pucioasa a fost aproape să învingă Flacăra, morenarii reușind să egaleze pe finalul meciului. Invitat în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV, Croitoru a vorbit despre proiectul de la Pucioasa, despre modul în care este construit lotul, dar și despre acest început de sezon, unul foarte greu pentru formația pe care o pregătește.

„Sunt probleme financiare la nivelul Primăriei Pucioasa”

„Sunt probleme financiare la nivelul Primăriei Pucioasa. Domnul primar a spus că își dorește ca echipa să își continue activitatea, să spunem că s-au găsit niște soluții și că lucrurile vor continua în condiții aproape de ceea ce ne-am propus. În momentul în care am plecat la drum, am discutat și cu domnul președinte Mitrea, la Pucioasa exista un nucleu de jucători de calitate, atunci am considerat că putem să dăm o șansă jucătorilor tineri, care au foarte puține șanse de a se dezvolta la momentul actual. Ei au nevoie de experiență în competițiile de seniori, Liga a III-a poate reprezenta o rampă de lansare”, s-a exprimat Croitoru.

Nemulțumit de program

„Jocul cu Moreniul este un joc mai special, pentru că sunt multe orgolii, există o anumită presiune. Un adversar cu calitate, o echipă bună, am înțeles că vrea să promoveze, cred că este îndreptățită să spere la lucrul acesta. Acum jucăm la Filiași, nu avem prea multe informații despre ei, dar este o altă echipă care își dorește promovarea. Am înțeles că s-a investit în lotul de jucători, dar și la nivel de infrastructură. Ei au câștigat în prima etapă la Alexandria, ne-am fi dorit poate să intrăm în dificultatea campionatului treptat, dar ăsta este programul”, a mai transmis antrenorul formației din Pucioasa.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ionuț Iugulescu ia în calcul o candidatură la AJF
Paraschiv își dorește primul loc
Atunci când sportul este respectat
Mircea Petrescu dezvăluie problemele din sectorul juvenil
Emil Săndoi, în atenția tuturor
Cristi Catană vrea șefia AJF Dâmbovița
Săndoi își dorește continuitate
Pucioasa a câștigat cu Academica Clinceni 2
Rămas bun, Puiu Decebal Neagu!
Încă un rezultat pozitiv


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Romanța în Cetatea Eternă a Târgoviștei

Mâine, la ceasurile când seara se va lăsa peste Cetatea Târgoviștei în murmurul frunzelor de castani de pe bătrânul bulevard al urbei ducând spre Gara Mare, cea de-a 53-a ediție a „Crizantemei de aur” își va aprinde luminile scenei în dorul-duh al Romanței. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale