Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.05.2023 00:13

SNPPC Dâmbovița semnalează:


A A

Muzeul Național al Poliției Române are nevoie de lucrări de conservare

Muzeul Național al Poliției Române are nevoie de lucrări de conservare

*,,Sunt discuții la Consiliul Județean Dâmbovița pentru obținerea de fonduri pentru că trebuie să se respecte niște proceduri, fiind o clădire monument istoric...’’

 

Muzeul Național al Poliției Române, care este unicat în România, funcționează într-o clădire monument istoric, de o mare valoare artistică și istorică, refăcută în stil neoclasic între anii 1867 și 1893,  în fosta ,,Casă a Coconilor’’! În momentul de față imobilul are nevoie de lucrări specifice de conservare cât mai urgente, care cad în sarcina Consiliului Județean Dâmbovița, proprietarul de drept a clădirii monument istoric, după cum ne-a declarat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

„Avem multe clădiri unde trebuie făcute reparații, dar analizând actele de proprietate, proprietarul este cu totul altcineva. Inclusiv la Muzeul Poliției Române avem aceeași problemă, nu este proprietar MAI –ul, am înțeles că ar fi Consiliul Județean Dâmbovița, iar clădirea este și monument istoric. Acolo se încearcă obținerea unor fonduri europene pentru renovare... Imobilul nu se află în stare avansată de degradare, dar arată ca o clădire care a început să fie uzată. Sunt discuții la Consiliul Județean Dâmbovița pentru obținerea de fonduri pentru că trebuie să se respecte niște proceduri, fiind o clădire monument istoric”, a precizat liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitarea și modernizarea sediului administrativ al CJD
Biserică nouă, târnosită la Bezdead
Solidaritatea europeană
Soarta Automecanica, pe masa Guvernului și a MAPN
UPET Târgoviște, evoluție remarcabilă în ultimii ani!
Modernizare a iluminatului public pentru 64 de străzi
Vizite-maraton PSD de pe Valea Dâmboviței
Mitropolitul Nifon l-a primit pe reprezentantul Nunțiaturii Apostolice din București
Handbal european
Undă verde pentru proiectul de apă și canal în Nordul județului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Solidaritatea europeană

Uniunea Europeană este o construcție colectivă, iar solidaritatea este una dintre valorile însușite încă de la început, în anii 50. Solidaritatea a stat și la baza deschiderii Vestului către Europa de Est după fantasticul an 1989, iar după un proces birocratic și de durată s-a înfăptuit reunificarea continentului.

Normal, există încă țări în Europa care nu fac... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale