Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.06.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Multe lucruri de pus la punct

Multe lucruri de pus la punct

Chindia s-a reunit la începutul săptămânii trecute, iar antrenorul Adrian Mihalcea încearcă să pregătească cât mai bine echipa pentru startul noului sezon. Formația târgovișteană s-a despărțit de un număr mare de jucători, dar la capitolul pierderi îi putem trece doar pe Iacob, Florea, Martac și Corbu. Dacă primii doi au primit oferte mai avantajoase decât la Târgoviște și au ales să plece, cred că se putea face mai mult în cazul lui Martac și Corbu, iar aceștia meritau să continue la Chindia.

În schimb, consider că celelalte plecări nu impactează în mod negativ echipa condusă de Mihalcea. La capitolul sosiri, cu excepția revenirilor lui Dumitrașcu și Neguț, singura mutare pe care o consider inspirată în acest moment este cea a lui Deian Boldor. Nemulțumiți de parcursul din finalul sezonului trecut, suporterii dâmbovițeni au devenit mai critici. Aceștia fac referire la președintele Marcel Ghergu, pe care îl consideră unul dintre vinovați pentru parcursul slab din sezonul trecut, dar nu îl privesc cu ochi buni nici pe Mihalcea, un antrenor care nu a obținut vreun rezultat notabil până în acest moment.

De asemenea, suporterii Chindiei și-au pierdut răbdarea și în privința lucrărilor de la stadionul „Eugen Popescu”, care nu se mai termină, deși au început imediat după promovarea formației târgoviștene în prima ligă. Sunt multe lucruri de pus la punct, iar suporterii nu mai au răbdare să ascultă vorbe frumoase, fără să vadă fapte. Noul sezon va începe în mai puțin de o lună de zile, iar reprezentanții clubului târgoviștean trebuie să se organizeze cât mai eficient, atât din punct de vedere sportiv, cât și organizatoric, pentru a începe bine campionatul.

Va fi o stagiune dificilă, poate mai grea decât precedenta, iar Chindia va avea parte de multe lupte tari, pentru a evita retrogradarea. Mihalcea a vorbit despre obiective îndrăznețe, dar cred că target-ul trebuie să fie evitarea retrogradării. Formația târgovișteană nu dispune de un buget generos, nu are nici măcar o casă proprie și este greu să ne gândim la o clasare importantă.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Petrea este optimist cu privire la evitarea retrogradării
Începe o nouă etapă la Chindia
Totul e minunat... la Chindia
Pucioasa pierde încă un meci
Liderul Fieni pierde primele puncte
Alegerea Toni (cul) Petrea
Gura Șuții și Ziduri au luptat frumos
Cristian Stan crede că se vor obține rezultate mai bune
Comportare foarte bună la Cavalerii Viitorului
Flacăra merita mai mult


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale