Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.07.2022 00:19

La ședința extraordinară CLM Târgoviște, a fost aprobată...


A A

Modernizarea și reabilitarea Centurii, în asociere cu CJ Dâmbovița

Modernizarea și reabilitarea Centurii, în asociere cu CJ Dâmbovița

*„Există o scădere a valorii cotelor finale pentru acest acord de asociere, ceea ce determină modificarea cotelor și din punct de vedere valoric”, a fost precizarea primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan *Al doilea punct de pe ordinea de zi a fost rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Târgoviște pe anul 2022, proiect care a trecut cu 15 voturi

 

Ședința extraordinară CLM Târgoviște,  terminată în timp record! În cadrul  unei ședințe extraordinare a Consiliului Local, aleșii municipali au aprobat la foc automat două proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi. Ședința a fost prezidată de consilierul PSD prof. Ion Cucui. 

Primul proiect de pe ordinea de zi prevedea „asocierea unității-administrativ-teritoriale Municipiul Târgoviște, cu Județul Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița, pentru realizarea în comun a investiției modernizarea și reabilitarea drumului de centură al Municipiului Târgoviște – lotul 1. Primarul Daniel Cristian Stan a avut câteva precizări asupra acestui proiect.

„Există o scădere a valorii cotelor finale pentru acest acord de asociere, ceea ce determină modificarea cotelor și din punct de vedere valoric”, a fost precizarea primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 Proiectul a fost aprobat cu 16 voturi. Al doilea punct de pe ordinea de zi a fost rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Târgoviște pe anul 2022. Acest proiect a trecut cu 15 voturi, unul dintre consilierii prezenți alegând să se abțină la acest subpunct de pe ordinea de zi. Ședința nu a durat mai mult de șase minute, timp în care nu au existat contre politice între aleșii locali.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pregătiri pentru campania de vaccinare antirabică la câini și pisici
127 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Certificate constatatoare extinse, eliberate mai ușor
700 de locuri de muncă disponibile
Noi reglementări în privința pensiilor
Apel SANITAS către Guvernul României
Un singur focar de pestă porcină africană activ
CARP OMENIA Târgoviște deschide ușa salariaților din afara județului
621 de locuri de muncă disponibile
Asfaltări în "rafală" prin Programul "Anghel Saligny"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

C40 – spre neocomunismul / neofascismul distopic (II)

GEORGE COANDĂ


Din agenda acestui grup, de fapt o bandă de descreierați – păcat că s-au vârât în această gașcă dubioasă și primarii orașelor românești mai înainte pomenite – haideți să spicuim câteva păcăleli parșive ambalate în proiecte promițătoare, cum ar fi, de pildă „o tranzacție verde și justă”, „un viitor mai verde, mai sănătos și mai... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale