Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.06.2022 00:18

La CJD și Instituția Prefectului,


A A

Mobilizare generală pentru finalizarea Recensământului Populației și Locuințelor!

Mobilizare generală pentru finalizarea Recensământului Populației și Locuințelor!

*„Următoarele 3 săptămâni sunt decisive: 17 iulie este ultima zi de recenzare! Viitorul social și economic al întregului județ depinde de acest recensământ” (Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița)

 

 

Violeta Stanciu


 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan și prefectul județului, Claudia Gilia s-au întâlnit ieri cu primarii și secretarii unităților administrativ-teritoriale dâmbovițene, dar și cu personalul implicat în Recensământul Populației și Locuințelor! Scopul principal al întâlnirii a fost ca toți dâmbovițenii să conștientizeze importanța recensământului, lucru pe care președintele CJD, Corneliu Ștefan l-a transmis tuturor celor care au participat la discuțiile special avute pe acest subiect.

,,Nu trebuie tratat cu neglijență rezultatul recenzării pentru că efectele acestuia se vor regăsi în toate aspectele vieții comunităților noastre. Numărul cetățenilor declarați într-o localitate influențează, în mod direct, resursele financiare care vor fi distribuite comunității respective. Atribuirea de sume de la bugetul de stat se va face în funcție de statistica oficială, iar acuratețea datelor influențează atragerea de fonduri europene, dar poate constitui și un reper pentru eventuali investitori. De asemenea, mediul privat are nevoie de date care să reflecte potențialul uman al zonei și nivelul de pregătire al oamenilor, dar și numărul consumatorilor în situația în care vor să dezvolte anumite produse sau servicii. Altfel spus, toate planurile de investiții într-o localitate se vor raporta la nevoile generate de numărul cetățenilor din acea comunitate. Următoarele 3 săptămâni sunt decisive: 17 iulie este ultima zi de recenzare. Pe această cale, fac un apel către toți dâmbovițenii și către toți cei implicați în activitatea de recensământ! Haideți să ne mobilizăm și să tratăm cu maximă seriozitate și profesionalism Recensământul Populației și Locuințelor 2022. Totodată, le reamintesc dâmbovițenilor că recenzarea este obligatorie. Viitorul social și economic al întregului județ depinde de acest recensământ’’, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Parfum de toamnă sportivă
Premierul României, cu ochii pe Uzina Automecanica Moreni!
Tineri înarmați în stația de autobuz, opriți de jandarmi
De unde ne luăm energia? (II)
Reabilitare de amploare cu fonduri UE la Târgoviște
Descinderi ale polițiștilor din Găești la hoții de lemne
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Consiliul Local sprijină modernizarea sediului Poliției
De unde ne luăm energia? (I)
Victimă evacuată din peșteră în Bucegi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Parfum de toamnă sportivă

Multe s-au schimbat în viață și în presă, însă bucuria weekend-urilor sportive a rămas nealterată. Pentru mine, și pentru mulți pasionați ai fenomenului, finalurile de săptămână aduc frumusețea întrecerilor fotbalistice, pasionante la orice nivel. Mă bucur să văd cum sportul rege reia legături de suflet în comunitățile rurale dâmbovițene. Un sentiment de apartenență locală, ale... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale