Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.01.2020 00:16

Președintele PNL Dâmbovița a luat în colimator pensionarea timpurie din Armată, Poliție și Servicii


A A

"Militarii și polițiștii trebuie să aibă un stagiu mai lung"


❚ „Eu am făcut o propunere, dar să vedem dacă va fi luată în seamă și adoptată”, a declarat Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița și secretar de stat în Guvernul Orban


V. STANCIU


Fost ofițer de Armată, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran consideră că militarii, polițiștii, SRIi-știi ar trebui să aibă un stagiu mai mare de cotizare, iar pensionarea să vină în mod natural la o vârstă ceva mai rezonabilă, față de ceea ce se întâmplă în prezent când oameni tineri, de 40-50 de ani, cu o experiență vastă în domeniile lor de activitate se cer la pensie, conform legii, pentru a putea cumula astfel pensia cu un viitor salariu... sau pentru a avea o viață lipsită de griji, ca tineri pensionari. Liderul liberal a ținut să sublinieze, pe final de an 2019, că a înaintat o astfel de propunere, având la bază și propria sa experiență din Armată, numai că rămâne de văzut dacă ideea sa va fi și acceptată de cine trebuie.„Eu am făcut o propunere, dar să vedem dacă va fi luată în seamă și adoptată. Părerea mea este că atât militarii cât și polițiștii trebuie să aibă un stagiu mai lung. Eu, de exemplu, la 18 ani aveam contractul și la 38 de ani puteam să ies la pensie, ca militar. Nu se poate așa ceva! Și am colegi care au ieșit la pensie în aceste condiții. Deocamdată... asta spune legea! Eu consider că trebuie să prelungim această perioadă și în felul acesta se rezolvă și contributivitatea și alte lucruri, cu toate că vă spun un lucru... pensiile la militari, polițiști, la SRI nu se dau din fondul de pensii, se dau din bugetul respectiv. Începem să luăm măsurile necesare, dar le facem cu cap”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran în cadrul unei recente conferințe de presă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

PSD Dâmbovița și-a definitivat listele de candidați pentru alegerile locale
"4 iunie 2020 - Centenarul semnării tratatului de la Trianon"
10 întrebări pentru Guvernul PNL
"Guvernul Orban se împrumută mult și la dobânzi foarte mari"
ALDE Dâmbovița a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
"În echipă suntem mai puternici!"
HoReCa trebuie salvată!
Programul "Repornim România"
Starea de alertă, incompatibilă cu relansarea economică
"Corigenți" la capitolul educație!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]



Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale