Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.05.2022 00:11

La Direcția Silvică Dâmbovița,


A A

Mii de puieți livrați de Pepiniera Centrală Găești

Mii de puieți livrați de Pepiniera Centrală Găești

*Pepiniera Centrală Găești este una dintre cele mai mari pepiniere din sudul României

 

În continuare, Pepiniera Centrală Găești rămâne o sursă foarte importantă de puieți forestieri pentru județul Dâmbovița. Directorul general al Direcției Silvice, Petre Marin, a transmis recent că de la Pepiniera Centrală Găești au fost livrați 149 de mii puieți către subunitățile instituției. Totodată, la Pepiniera din Găești este produs și materialul săditor. Directorul Petre Marin preciza că materialul săditor este trimis și către alte direcții din țară, iar în anumite situații, este adus material săditor de la alte direcții…În ceea ce privește structura Direcției Silvice Dâmbovița, aceasta are opt ocoale silvice și o pepinieră centrală.  

„Vă pot informa că Direcția Silvică Dâmbovița funcționează cu opt ocoale silvice  și o pepinieră centrală, unde producem materialul săditor. Mai luăm și de la alte direcții, evident, și noi mai oferim material săditor către alte direcții. În această primăvară, de la Pepiniera Găești, au fost livrați către subunitățile Direcției Silvice Dâmbovița 149 de mii de puieți. Considerăm că cifra este una foarte bună, iar productivitatea se menține la un nivel ridicat”, a declarat directorul general al Direcției Silvice Dâmbovița, Petre Marin.

Pepiniera Centrală Găești este una dintre cele mai mari pepiniere din sudul României. Aceasta nu numai că deține o suprafață mare de teren, dar are și o gamă foarte diversificată de plante.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pensionarii cer mărirea pensiilor la nivelul inflației
Camera de recoltare la Centrul de Transfuzii a fost extinsă!
Deschiderea temporară a DJ 714
Liste de așteptare pentru cardurile valorice destinate donatorilor
Angajații M.A.I. vor veghea la buna desfășurare a activităților prilejuite de Sărbătoarea Solemnă a Sfântului Ierarh Nifon
Sărbătoarea Sf.Ierarh Nifon, supravegheată de pompierii dâmbovițeni
Acțiune a polițiștilor de imigrări pentru prevenirea și combaterea muncii ilegale a străinilor
Cod Galben de ploi și inundații în Dâmbovița
Polițiștii dâmbovițeni sunt 24 din 24 de ore la datorie
Polițiștii, informări antidrog la Paintball


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cui îi aparține România?

George Coandă


Vreți un răspuns pe bune? Iată-l: în nici un caz ăstora care sunt români. De-a lungul atâtor ani de când tot dau cu subsemnatul pe editoriale, am mai spus câte ceva pe această temă, dar, de data asta, întrebarea am pus-o oablă pentru că, așa cum arată România, simțeam o amarnică nevoie s-o spun.

Vedeți, după zavera aia din... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale