Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.01.2022 00:10

Familia Marin, un exemplu de reușită sportivă


A A

Mesajul unui maestru al artelor marțiale

Mesajul unui maestru al artelor marțiale

* „În fiecare zi în care se antrenează, copilul tău va învăța că doar prin muncă îți poți atinge scopul”

 

Mihai Marin este unul dintre cei mai apreciați instructori și practicanți de arte marțiale din Târgoviște. Cei trei fii ai săi au moștenit pasiunea și talentul părintelui, devenind multipli medaliați la nivel național și internațional. Mihai Marin are un mesaj care construit în jurul unui cuvând cheie, munca, și îi îndeamnă pe părinți să-și îndrume copiii către sport.

„În fiecare zi copilul tău este la sală, se antrenează, și nu pe strada. În fiecare zi se antrenează, nu este în fața calculatorului, pe telefoane mobile sau în fața televizorului. În fiecare zi copilul tău va învăța. În fiecare minut petrecut în sală, copilul tău va învăța valori foarte importante, precum respectul, disciplina, moralitatea, onoarea, perseverența, munca, efortul sau socializarea. În fiecare minut în care practică arte marțiale va învăța obiceiuri sănătoase, precum somn, alimentație, exerciții și igienă. În antrenamentul unui practicant de arte marțiale înveți abilități sociale, precu, comunicare, empatie, munca în echipă, umilința. În fiecare zi în care se antrenează, copilul tău va învăța că doar prin muncă îți poți atinge scopul”.

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

În linie dreaptă
Primarul Cristian Stan lansează o estimare interesantă
Etapă de Motocros pe Sângeriș
Raul Bobleac, campion național la lupte pe plajă
Amintiri și trăiri cu David Popovici
Roberto Ziduri merita mai mult
Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște
Roberto Ziduri vrea revanșa
Chindia pregătește noul sezon
David Neacșu, argint la 100 m liber


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Petre Țuțea și adânca sa supărare... filozofică politică pe români

George Coandă


Nu știu dacă l-am citat până acum, într-un editorial, pe ironicul filozof Petre Țuțea, cu o zicere panseistică dură cu privire la unul din felurile de a fi ale poporului român. Atât de dură încât sună a sentință definitivă și irevocabilă. Și chiar dacă o voi fi citat vreodată, este acum momentul cel mai potrivit s-o aduc în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale