Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.08.2022 00:13

În Dâmbovița, până în acest moment...


A A

Majoritatea biletelor de tratament pentru pensionari au fost distribuite

Majoritatea biletelor de tratament pentru pensionari au fost distribuite

Președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, Gheorghe Popa, a transmis recent că în urma ultimei discuții pe care a avut-o cu reprezentanții Casei Județene de Pensii Dâmbovița, aceștia l-au informat că au fost distribuite către solicitanți majoritatea biletelor de tratament balnear.

În luna iunie 2022, directorul Casei Județene de Pensii, Toni Ciprian, preciza faptul că au fost depuse 381 de cereri de bilete de tratament. Totodată, cei care au făcut cerere și încă așteaptă tichetele, se pot adresa conducerii Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița. Programul de lucrul cu publicul al Casei de Pensii este încă modificat, până când vor fi distribuite și decontate toate biletele de tratament balnear pentru vârstnici. 

„În ceea ce privește biletele de tratament pentru pensionari, sunt informații de la Casa Județeană de Pensii că au fost satisfăcute majoritatea cererilor pentru acestea, iar acolo unde nu a exista nicio posibilitate, au fost făcute intervenții la Casa Națională de Pensii pentru a se suplimenta locurile pentru cei nu au mai primit aceste bilete și se vor suplimenta în continuare și pentru luna viitoare. De asemenea, Casa Județeană de Pensii Dâmbovița ne-a asigurat pe noi, Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice că vor fi rezolvate și cererile din urmă pentru biletele de tratament”, a transmis Gheorghe Popa, președintele pensionarilor din Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Târgul produselor tradiționale va continua și în decembrie
Sporul natural continuă să scadă
Peste 4900 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Femeie din Sri Lanka, depistată cu ședere ilegală
511 locuri de muncă disponibile
Sute de controale și amenzi în trafic
Șofer aflat sub influența alcoolului, surprins la volanul unui autoturism
Numărul turiștilor a crescut în 2022
Delicte la pescuit și acvacultură
Sanatoriul Moroeni a primit sprijin din partea Bisericii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale