Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.03.2020 00:25

Ieri, febra cumpărăturilor a cuprins și Dâmbovița


A A

Magazine asaltate de teama coronavirusului

Magazine asaltate de teama coronavirusului

❚ Ieri, ca, de altfel, de la începutul acestei săptămâni, dâmbovițenii au început să-și facă stocuri serioase de apă, produse de igienă și alte alimente necesare ❚ Nici înaintea sărbătorilor cozile nu erau atât de mari, iar multe rafturi din magazine au rămas complet goale ❚ Cetățenii au devenit din ce în ce mai panicați din cauza iminentei instituiri a unor eventuale măsuri de carantină contra coronavirusului

 

ȘTEFAN KHALIL

 


 

Cozi imense la casele unor supermarketuri din Târgoviște! Dâmbovițenii au intrat în febra cumpărăturilor de teama coronavirusului! Speriați de noua boală care face prăpăd la nivel mondial, dâmbovițenii au luat cu asalt rafturile cu alimente din unele supermarketuri. Cetățenii au devenit din ce în ce mai panicați din cauza iminentei instituiri a unor eventuale măsuri de carantină contra coronavirusului. De la începutul acestei săptămâni, dâmbovițenii au început să-și facă stocuri serioase de apă, produse de igienă și alte alimente necesare. Nici înaintea sărbătorilor cozile nu erau atât de mari, iar multe rafturi din magazine au rămas complet goale. George Bădescu, director executiv al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România, a declarat recent că stocurile supermarketurilor din țară vor fi refăcute, iar românii nu trebuie să fie îngrijorați din acest punct de vedere.,, „Suntem deja în comunicare cu cei care fac aprovizionarea și nu avem motive să credem că aceste cereri nu vor fi onorate”, a spus George Bădescu. Din păcate, teama de coronavirus a început să se extindă din ce în ce mai mult în România. Rămâne de văzut cum vor gestiona autoritățile aceste momente deosebit de grele.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Salariații DGASPC Dâmbovița nu au COVID-19
"Protejarea sănătății pacienților oncologici în perioada pandemiei COVID -19"
Traseele turistice, în atenția jandarmilor montani
ANAF continuă implementarea măsurilor de protecție a angajaților și contribuabililor
Primăria Băleni a împărțit materiale de protecție persoanelor bolnave din comună
Operatorii economici din județul Dâmbovița au primit plățile pentru șomaj tehnic
Drum lin printre stele, Viorel Nicolescu!
S-a stins din viață d-nul dr. BĂRBULESCU CĂTĂLIN
Dezinfectarea localității, în atenția autorităților
Se deschid Parcul Chindia, Grădina Zoo și piețele din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]



Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale