Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.06.2022 00:13

Noua uniformă a polițiștilor, prinsă în contextul economic mondial actual


A A

Liderul SNPPC Dâmbovița cere ca polițiștii să testeze noua uniformă

Liderul SNPPC Dâmbovița cere ca polițiștii să testeze noua uniformă

*„Normal și corect era să se prezinte elementele de uniformă, să fie echipați anumiți polițiști care lucrează în condiții mai deosebite... ca să testeze noua uniformă, să-și exprime un punct de vedere cu privire la calitatea acesteia, la rezistență, la comoditate”

 

Noua uniformă a polițiștilor... în chinurile facerii! După ce au fost anunțați că nu vor mai primi banii pe echipament, pentru că vor intra în sfârșit în posesia uniformelor, polițiștii au fost anunțați că s-a schimbat schimbarea și că vor trebui să se mulțumească în continuare cu banii, pentru că uniformele nu sunt gata. Conducerea MAI a luat decizia de a proroga termenele prevăzute privind aprobarea Regulamentului pentru compunerea și portul uniformelor de poliție, astfel încât polițiștii să poată primi în continuare, în perioada 1 iulie-30 septembrie 2022, drepturile de echipament inclusiv în bani, în cuantumul prevăzut de lege. Se pare că această decizie a fost determinată de motive obiective, respectiv de întârzierile semnificative înregistrate la nivel internațional în furnizarea materiilor prime și a materialelelor necesare confecționării noilor uniforme din cauza contextului economic mondial actual. Liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan susține că o prezentare oficială a noii uniforme a polițiștilor nu există, încă!   

,,În primul rând noua uniformă nu este gata, era normal să se prelungească termenul având în vedere că nu au toate elementele echipamentului necesar polițiștilor și neavând elementele nu pot să repartizeze uniforme polițiștilor. Din acest motiv este necesar în continuare să aloce sumele de bani respective pentru ca polițiștii  să-și poată procura echipamentul necesar, mă refer la uniforma veche, până când cea nouă va fi gata. S-a făcut o prezentare publică cu elementele noii uniforme. Din câte știu s-au făcut unele secvențe de prezentare cu elevii din școlilor de poliție, unde s-au făcut unele prezentări cu anumite elemente ale uniformei, nu cu uniforma completă. Deci nu avem cunoștință că ar fi fost prezentată undeva uniforma completă a polițistului. Era normal și corect ca uniforma să fie prezentată mai întâi polițiștilor activi. Până când nu este repartizată polițiștilor și până când nu este purtată o anumită perioadă de timp, nu te poți pronunța dacă este bună sau dacă polițistul care o poartă se poate bucura de efectul benefic al acesteia, adică să poată să acționeze în siguranță și nu să-l incomodeze sau să se trezească cumva cu pantofii rupți”, a declarat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

2-3 cazuri de infecții COVID-19 numai la Centrul de testare!
Sală de sport amenajată cu sprijinul CNI
Sute de copii și vârstnici, în sistemul DGASPC
Daruri oferite cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice
Sporul natural negativ se menține
Preocupări pentru reducerea consumului de energie electrică
Aproape 200 de urgențe pentru pompierii dâmbovițeni
DGASPC are zeci de beneficiari în sistem
Ultimele pregătiri pentru campania de vaccinare de toamnă antirabică
Persoane reținute și cercetate de polițiștii dâmbovițeni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Parfum de toamnă sportivă

Multe s-au schimbat în viață și în presă, însă bucuria weekend-urilor sportive a rămas nealterată. Pentru mine, și pentru mulți pasionați ai fenomenului, finalurile de săptămână aduc frumusețea întrecerilor fotbalistice, pasionante la orice nivel. Mă bucur să văd cum sportul rege reia legături de suflet în comunitățile rurale dâmbovițene. Un sentiment de apartenență locală, ale... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale