Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.05.2024 00:17

Autoritățile locale și județene, cadrele didactice și elevii au participat la celebrarea centenarului


A A

Liceul „Voievodul Mircea” din Târgoviște, la 100 de ani de existență

Liceul „Voievodul Mircea” din Târgoviște, la 100 de ani de existență

*„Liceul Tehnologic Voievodul Mircea face obiectul celor mai mari investiții care au vizat vreodată o unitate de învățământ târgovișteană și unora dintre cele mai mari investiții din România aferente unei unități de învățământ”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

Liceul „Voievodul Mircea” din Târgoviște, un secol de existență! Celebrarea centenarului acestui liceu a avut loc ieri la unitatea de învățământ din Târgoviște în prezența autorităților locale și județene, a cadrelor didactice și a elevilor. Printre participanții la festivitatea dedicată acestui eveniment s-au aflat prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, secretarul general al Consiliului Județean Dâmbovița, Dan Popa, inspectorul general al ISJ Dâmbovița, Adriana Tudose, inspectorul general adj al ISJ Dâmbovița, Dan Tică.

„În cei 100 de ani de existență, cadrele didactice au modelat mii de destine, oameni care au contribuit la dezvoltarea județului și a țării. M-am bucurat să aflu că liceul dezvoltă foarte mult aria învățământului dual, având multiple parteneriate cu firme importante în domeniul petrolului și, nu numai. Cadrelor didactice, elevilor și întregului personal le doresc multă sănătate, forță inspirațională și multe parteneriate care să ofere posibilitatea asigurării unui viitor viabil pentru liceu și pentru toți tinerii care studiază aici. Îi mulțumesc doamnei director Carmen Ion pentru invitație și îi doresc un management educațional de succes”, a transmis prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia.

„Liceul face obiectul celor mai mari investiții care au vizat vreodată o unitate de învățământ târgovișteană și unora dintre cele mai mari investiții din România aferente unei unități de învățământ! Este vorba de proiecte cu o valoare de peste 45.000.000 lei, finanțate exclusiv din surse nerambursabile, care vizează nu mai puțin de 6 corpuri de clădire, inclusiv corpul principal. Sunt avute în vedere ample lucrări de consolidare la corpul principal, iar în plus imobilele liceului vor fi termoizolate, va fi schimbată tâmplăria, va fi schimbat acoperișul, sistemul de încălzire va fi refăcut, vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu prin utilizarea surselor regenerabile de energie, sistemele de climatizare vor fi refăcute, instalațiile de iluminat vor fi modernizate, va fi refăcut sistemul de colectare și evacuare a apelor meteorice, va fi realizat un sistem de management energetic integrat, etc. Intervențiile propuse conduc la o reducere a consumului anual specific de energie de cel puțin 50%. Sunt deja lansate licitațiile aferente execuției de lucrări!”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani
„Reziștii” nu înțeleg că sunt pe făraș...
Controale ITM în industria metalurgică
Sprijin pentru Asociația „Centrul Diaconal Casa Creștină”
Medicii de familie au rămas în 2024 cu același plafon ca în 2023
DEER continuă campania dedicată utilizatorilor și publicului larg pentru o informare corectă despre activitățile sale și pașii schimbării furnizorului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni

Ori altminteri spus, este acum mare înghesuială de prezidențiabili la poarta care duce la „tronul” ăla. Și apropo de luptă, pe măsură ce crește numărul competitorilor - și o să mai crească, așteptându-se a intra la înghesuială și candidatul PSD - aceasta se întețește în cel mai neaoș stil mioritic. Deocamdată, pentru că vara asta de infern nu-i bate la cap și pe bravii... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale