Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.12.2021 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Leul Cristea

Leul Cristea

După o perioadă fastă, în care a câștigat titluri naționale și Centura de Aur, Cătălin Cristea s-a oprit în ultimii ani în drumul spre aur. La ultima ediție a Naționalelor de box seniori de la Tg. Mureș, a pierdut în finala categoriei grea la Emanuel Mican, una în care s-a declarat dezavantajat de arbitraj. În ciuda eșecului, dar și a anilor care se adună, ,,Leul” din Gorgota mai degrabă s-a motivat, decât s-a demoralizat.

Va continua să boxeze, va munci mai mult, va viza aurul anul viitor, așa cum ar face orice mare campion. În timp pugiliști de valoare au abandonat sportul de ani buni și la vârste fragede, Cătălin Cristea nici măcar nu se gândește la retragere. Vrea să rămână sus, vrea mare performanță, vrea să demonstreze că merită să fie în elita boxului românesc, acolo unde se află de mai bine de un deceniu. În ciuda greutăților întâmpinate, ,,Leul” nu a cedat niciodată, luptând cu și mai multă determinare.

Câtă vreme mai există asemenea sportivi și caractere, încă mai sunt speranțe la marea performanță. Poate că și povestea lui Cătălin Cristea ar fi sunat altfel, dacă CSM Târgoviște nu l-ar fi angajat în urmă cu câțiva ani, când avea intenția de a renunța. Un exemplu pentru tinerii pugiliști, ucenicul lui Nicu Tamaș poate fi încadrat printre cei mai buni sportivi dâmbovițeni ai ultimului deceniu. Cât despre maestrul Nicu Tamaș, și numele său va rămâne scris cu litere mari în analele boxului și sportului târgoviștean. Un alt meseriaș. 

 

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Au trecut la treabă
Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște
Mihalcea va avea o misiune grea
Vară agitată
Final de capitol
Sezonul premierilor
Există un Dumnezeu al fotbalului
Salvarea de la retrogradare este obligatorie
Pițiane, Pițiane!
Chindia nu merită să rămână în Liga 1


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale