Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.02.2024 00:17

A început perioada arderilor pe miriști! În ultimele zile...


A A

Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație

Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație
foto arhivă

În ultimele zile, județul Dâmbovița a fost martorul unei serii de incendii de vegetație uscată, semnalând o perioadă intensă de intervenție pentru echipele de pompieri din zonă.

Detașamentul de Pompieri Târgoviște a intervenit în primul caz în localitatea Dragomirești, unde incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 6000 mp. Ulterior, au urmat alte intervenții în diverse localități precum Voia, Vulcana Băi, Răcari, Văleni-Dâmbovița, Costești Deal, Glodeni, Titu, Corbii Mari și altele.

În total, în trei zile, au avut loc peste zece incendii de vegetație uscată și un incendiu la o clădire dezafectată în comuna Dragodana, sat Picior de Munte, precum și un altul la groapa de gunoi în comuna Contești, sat Bălteni. Aceste evenimente au necesitat intervenția promptă a echipelor de pompieri din diferite detașamente și grupe de intervenție, fiecare incendiu fiind lichidat în timp util.

Autoritățile subliniază importanța vigilenței și a respectării normelor de prevenire a incendiilor în această perioadă, dat fiind riscul crescut generat de condițiile meteorologice și de vegetația uscată. Până în prezent, nu au fost raportate victime în urma acestor evenimente, însă eforturile pentru prevenirea și gestionarea incendiilor rămân prioritare în regiune.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Criză de medici la SAJ Dâmbovița
Scandalagii cercetați de polițiști
Avocatul Poporului, la Târgoviște
Înființarea substației de ambulanță la Dărmănești
Polițiștii, razii „în rafală”
Modernizare amplă la Grădinița din Dobra
Dezvoltarea rețelei de suport pentru consumatorii de droguri
Cursuri de formare profesională gratuite
Pensia nu ține pasul cu inflația
MESAJ DE CONDOLEANȚE


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?

Educația reprezintă un factor cheie în dezvoltarea și susținerea unei societăți europene coezive și inclusive. Este vizibil tot mai mult că prin facilitarea cooperării și a parteneriatelor între țările europene, educația joacă un rol crucial în construirea unei Europe unite, capabile să își păstreze relevanța internațională și să reziste în fața provocărilor create de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale